Najlepszy system Operacyjny
-
Jerzywysocki
Re: Najlepszy system Operacyjny
Używam Windows XP SP3 i myślę,że to jest w tej chwili najlepszy system operacyjny.
-
tomus1516
Ludzie ... o czym Wy wg tu piszecie ;d Ja mam Win 98 SE SP 4Jerzywysocki pisze:Używam Windows XP SP3 i myślę,że to jest w tej chwili najlepszy system operacyjny.
No to kolego palnełeś głupotę, bo napisałeś ogólnie LINUX !!! To tak jakbyś napisał Windows, ale jaki to już by nie było sprecyzowane... Więc ankieta uboga....
Ja używam UBUNTU 8.10 i jestem zadowolony. Pod emulatoram chodzi sporo gier, m.in chodzi mi nawet NFS UNDERCOVEr
)
W dodatku mogę powiedzieć, ze dziala FL, i każdy podłączony sprzęt.
CIEKAWOSTKA: Planowany OpenGL 3.0 ma obsługować SM 4
więc pod względem graficznym w grach wasze komercyjne XPki pozostają w tyle.. nie tylko pod tym względem, ale jeszcze można by wymieniać sporo. I taki system może posiadać każdy bez narażania się o łamanie przepisów kożystając z nielegalnych kopi systemu MS'tu
Ale każdy ma własny rozum i instaluje co chce... ale nie dajcie się nabrać na ostre reklamy itp, które w pewnej części wprowadzają ludzi w błąd... np DX10 miał tylko działać pod systemem VISTA, wg MS'tu system WinXP nie mógł obsługiwać DX10 ponieważ ograniczało go jądro XP... ale ktoś mądry to udowodnił i pokazał sposób, że DX10 da się skompilować na XP, ale to już odsyłam do lektury w google
Pozdrawiam
Ja używam UBUNTU 8.10 i jestem zadowolony. Pod emulatoram chodzi sporo gier, m.in chodzi mi nawet NFS UNDERCOVEr
W dodatku mogę powiedzieć, ze dziala FL, i każdy podłączony sprzęt.
CIEKAWOSTKA: Planowany OpenGL 3.0 ma obsługować SM 4
Ale każdy ma własny rozum i instaluje co chce... ale nie dajcie się nabrać na ostre reklamy itp, które w pewnej części wprowadzają ludzi w błąd... np DX10 miał tylko działać pod systemem VISTA, wg MS'tu system WinXP nie mógł obsługiwać DX10 ponieważ ograniczało go jądro XP... ale ktoś mądry to udowodnił i pokazał sposób, że DX10 da się skompilować na XP, ale to już odsyłam do lektury w google
Pozdrawiam
-
tomus1516
Zgadzam się z tą wypowiedzią.. Sonda wg jest do bani bo nie ma takiego Windowsa jak 99DJ Adammo pisze:No to kolego palnełeś głupotę, bo napisałeś ogólnie LINUX !!! To tak jakbyś napisał Windows, ale jaki to już by nie było sprecyzowane... Więc ankieta uboga....
Windows MX6 by malcolmX najlepszy z najlepszych
stabilny i mało zajmuje miejsca 
witam
ja uzywam glownie xp, ale to przez mame bo musi duzo rzeczy do pracy robic, a na linku wogole sie nie zna. ale mam zainstalowanego ubuntu 8.10 na drugiej partycji
linux górą
pod wine większosc gierek mi dziala, np: cod 4
zeby nie matula to winde bym wypier***** 
- Zalef aka Staffu
- Ekspert