Najlepszy system Operacyjny

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Czy ten kawałek to drum, dub czy coś innego

Drum!
1
14%
Dub!
6
86%
Inne coś! :D
0
Brak głosów

Liczba głosów: 7

Jerzywysocki

Re: Najlepszy system Operacyjny

Post autor: Jerzywysocki »

Używam Windows XP SP3 i myślę,że to jest w tej chwili najlepszy system operacyjny.
tomus1516

Post autor: tomus1516 »

Jerzywysocki pisze:Używam Windows XP SP3 i myślę,że to jest w tej chwili najlepszy system operacyjny.
Ludzie ... o czym Wy wg tu piszecie ;d Ja mam Win 98 SE SP 4 ;] według mnie wymiata ;) i Wasze XP wymiękają przy moim 98 SE ;d Wiem, że XP ma więcej funkcji i wg.. ale to samo jest w 98 SE ;]
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

No to kolego palnełeś głupotę, bo napisałeś ogólnie LINUX !!! To tak jakbyś napisał Windows, ale jaki to już by nie było sprecyzowane... Więc ankieta uboga....

Ja używam UBUNTU 8.10 i jestem zadowolony. Pod emulatoram chodzi sporo gier, m.in chodzi mi nawet NFS UNDERCOVEr :) )

W dodatku mogę powiedzieć, ze dziala FL, i każdy podłączony sprzęt.
CIEKAWOSTKA: Planowany OpenGL 3.0 ma obsługować SM 4 :0 więc pod względem graficznym w grach wasze komercyjne XPki pozostają w tyle.. nie tylko pod tym względem, ale jeszcze można by wymieniać sporo. I taki system może posiadać każdy bez narażania się o łamanie przepisów kożystając z nielegalnych kopi systemu MS'tu

Ale każdy ma własny rozum i instaluje co chce... ale nie dajcie się nabrać na ostre reklamy itp, które w pewnej części wprowadzają ludzi w błąd... np DX10 miał tylko działać pod systemem VISTA, wg MS'tu system WinXP nie mógł obsługiwać DX10 ponieważ ograniczało go jądro XP... ale ktoś mądry to udowodnił i pokazał sposób, że DX10 da się skompilować na XP, ale to już odsyłam do lektury w google :)

Pozdrawiam :)
tomus1516

Post autor: tomus1516 »

DJ Adammo pisze:No to kolego palnełeś głupotę, bo napisałeś ogólnie LINUX !!! To tak jakbyś napisał Windows, ale jaki to już by nie było sprecyzowane... Więc ankieta uboga....
Zgadzam się z tą wypowiedzią.. Sonda wg jest do bani bo nie ma takiego Windowsa jak 99 ;/ Człowieku weź się ogarnij lepiej ;]
Awatar użytkownika
SteveDub
Nowicjusz

Post autor: SteveDub »

Windows MX6 by malcolmX najlepszy z najlepszych :) stabilny i mało zajmuje miejsca :)
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

witam :) ja uzywam glownie xp, ale to przez mame bo musi duzo rzeczy do pracy robic, a na linku wogole sie nie zna. ale mam zainstalowanego ubuntu 8.10 na drugiej partycji :) linux górą :P pod wine większosc gierek mi dziala, np: cod 4 :cool: zeby nie matula to winde bym wypier***** :D
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Windows MX6 by malcolmX - Posiadam , polecam, nie narzekam!!
dawraw14

Post autor: dawraw14 »

Oczywiście XP
Zablokowany