Licze na Was, poniewaz pilnie musze zakupic nowa nawigacje
Nawigacja !! Do 800 zł POMOCY!!!
Nawigacja !! Do 800 zł POMOCY!!!
Witam, potrzebuje nawigacji, poniewaz czesto jezdze po Europie( nie dla zabawy)
i dlatego prosze WAs o pomoc w wyborze tego urzadzenia
jezdzilem juz na wielu navi i najbardziej przypadly mi do gustu TOM TOM, MIO i GARMIN. Jaka ma byc cena?? Mysle, ze do 800zl, nie interesuja mnie navi za 200zl, ma byc dobry sprzet, z mapami Europy 
pozdrawiam i z gory dziekuje
Re: Nawigacja !! Do 800 zł POMOCY!!!
Pierwsze pytanie z mojej strony, jeździsz Tirem, autobusem czy samochodem osobowym?
No to podam Ci swoje typy 
-> Szybkie znajdywanie satelit GPS co jest zdecydowanym plusem dla tych nawigacji, do tego 38 map państw Europy 
- Tutaj tylko 31 Map państw Europy, ale za to Tom, a to już wyższa półeczka jak wiadomo 
- 44 Mapy krajów Europy zainstalowane co jest zdecydowanym plusem wg mnie 
Wybór należy do Ciebie. Ja osobiście nie spotkałem nic ciekawego w cenie do 800 zł
Wiadomo sa i tańsze na wypasie ale nie firmowe ;)
Pozdrawiam, Krzysiek ;)
Kod: Zaznacz cały
http://www.agito.pl/gps/mio-moov-360u-wersja-z-mapami-38-panstw-europy.0.331194.html?attr=2607:352970Kod: Zaznacz cały
http://www.agito.pl/gps/tomtom-xl-v2-regional-traffic.0.339653.html?attr=2607:352970Kod: Zaznacz cały
http://www.agito.pl/gps/mio-moov-m400-feu.0.347455.html?attr=2607:352970Wybór należy do Ciebie. Ja osobiście nie spotkałem nic ciekawego w cenie do 800 zł
Pozdrawiam, Krzysiek ;)
A ktora firme najbardziej polecasz?? Czyli warto dolozyc na lepsza navi?? Tom tom czy MIO? Garmin tez ma dobre nawigacje co sadzisz o tej firmie? 800 zl to za malo na navi?? pozdro i dzieki za info
800 zł to nie jest mało na Nawigację
Tutaj akurat wybierałem te "wieksze" w sensie ze z większym wyświetlaczem dokładnie 4,3"
Myślę, ze najlepsza Mio jakaś będzie ponieważ Tom Tom to owszem znana firma, ale nawigacje z lekka wg mnie okrojone
a Garmin?? chyba skusze sie na Mio tak jak mowisz
ale wole wypytac o wszystkie 
i jak sie ma sprawa do map tzn jak je mozna aktualizowac i jak czesto powinno sie to robic no i ile to kosztuje?? bo teraz chce miec legalnie wszystko z licencja
a nie jak dotychczas pelen nielegal 
i jak sie ma sprawa do map tzn jak je mozna aktualizowac i jak czesto powinno sie to robic no i ile to kosztuje?? bo teraz chce miec legalnie wszystko z licencja
- Dj Spector
- Specjalista
Mój ojciec jezdzi na Mio ja tam chwale, bardzo szybko potrafi poszukać inną trase jezeli nie pojedziesz tą którą ci wyznaczył, dokładnosc mapy i tak zalezy od tego jaką tam wgrają, zawsze mape mozna wgrać inną dokładniejszą, ale naprawde polecam Mio
Z Garmin nie miałem styczności wiec nie polecam, zawsze jak polecam sprzęt to taki z jakim styczność miałem bądź wiem, ze będzie dobre. A teraz czekam aż zakupisz i się pochwalisz