Nazwa Filmu ;(

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Nazwa Filmu ;(

Post autor: Zalef aka Staffu »

Siemka - no wiec nie wiem czemu nagle sobie przypomnialem o pewnym filmie który oglądalem kilkanascie lat temu na vhs xD

No wiec film byl o gosciu z policji (tak mi sie wydaje) poznal on pewna dziewczyne ktora zostala porwana przez jakichs złych gosci , zaczol jej szukac na wlasna reke. Z tego co jescze pamietam to zostal on postrzelony w strzelaninie i uratowal go jakis starszy gosc ktory pozniej dal mu motor, on z tego motoru zrobil skuter wodny bo tereny na ktorych byla wieziona jego dziewczyna byly wlasnie takie wodniaste xD

dziewczyna na 100% byla przetrzymywana w jakiejs szopie i te typy chcialy ja no wykorzystac

Wieem jescze ze byla taka akcja ze juz ja prawie uwolnil ale zlapano ich i w śpiwiorach uwiązano ich na jakims drzewie zeby umarli....

moze ktos skojarzy o co mi chodzi i pomoze xD
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Re: Nazwa Filmu ;(

Post autor: Bartezz »

Panie Moderatorze czy nie umie Pan założyć regulaminowo tematu? xD kosz! xD
robert005

Post autor: robert005 »

A smoki? Czy w tym filmie były smoki xD ?
Może pamiętasz chociaż aktorów. Już sam tekst zapamiętany z tego filmu by wystarczył. Wysil się! :)
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

pewno McGaywer...

przynajmniej tak z tego tekstu wychodzi : on z tego motoru zrobil skuter wodny bo tereny na ktorych byla wieziona jego dziewczyna byly wlasnie takie wodniaste
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=jPsGmu333cM
Potęga Internetu !!! xD

i poprwka to byla jego sis xD

Nazwa filmu Snake Eater :D

teraz tylko pozostaje wychaczyc go gdzies w sieci......
Zablokowany