Dziś tak sobie pomyślałem ze jak każdy dział ma swoje wybory na nutkę miesiąca to może i dział WP powinien mieć coś takiego
Była by to fajna sprawa
W jakiś sposób by to podbiło morale naszych MP
Pozdrawiam :)
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/pojedyncze-utwory-f93/notowanie-trance-luty-o2-2oo9-t27461.htmlno i ja tu sie troche zgadzam z Krzykiem bo wiadomo niektorzy robia nutke w kilka godzin inni przykladaja sie do tego i robia kilka tygodni no tez zalezy od wenny wiadomo jak to z tym jestDJ Krzyk pisze:Jeśli już to Ja raczej proponowałbym nutkę miesiąca.
Ludzie, może większość z Was robi nutki w 2-3 godziny i czuje satysfakcje, no ale niestety, Ja na przykład robię nutkę nawet kilka tygodni, więc kilka "konkursów" Mnie ominie szerokim łukiem. Jeśli więc tak by się stało, proponowałbym nutkę miesiąca.
Inna sprawa: Pomysł dokładnie powinno się przeanalizować, na razie wszyscy są w Euforii, lepiej ochłonąć, na spokojnie to przeanalizować i zapytać, czy jest warto? Dużo byłoby roboty przy tym... No nie wiem, Ja mam mieszane uczucia co do tego, Swi.Stak dobrze określił, że podniosłoby to Morale Producentów, ale pamiętajmy jak było z Ligą Pojedynków - po dwóch rundach padła.
A więc to Wam pozostawiam (niestety) wybór. Postaram się pomóc.
Pozdrawiam.