Oferta Dla młodych Tworców i DJ'ow

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Oferta Dla młodych Tworców i DJ'ow

Post autor: Chomik »

Devil Van Rays

Re: Oferta Dla młodych Tworców i DJ'ow

Post autor: Devil Van Rays »

M-Dudek

Post autor: M-Dudek »

dj_madas

Post autor: dj_madas »

JoP

Post autor: JoP »

Atakuje na maila,... Wkońcu tak tu sie dostałem, szukajac jakiegos sposobu na wlasne "promo"

Pozdrawiam
E.N.Z.O

Post autor: E.N.Z.O »

Swiętny pomysł trafiony w dziesiątke z tym promotingiem lecz nalezy pamietać żeby każdy z promowanych artystów trzymał nalezyty poziom. :wink:

Pozdro :mrgreen:
Maku

Post autor: Maku »

Chyba zaczne sie bawic w dja :D
TechGirl6

Post autor: TechGirl6 »

Pomysl przedni ;) Ale tak jak wspomnial E.N.Z.O. musi byc surowa selekcja...To daje mobilizacje i w koncu ogromna satysfakcje jak sie "przejdzie" ;)

Ja kiedys pewnie skorzystam .. ale jak osiagne wspomniany juz poziom 8)
Cortinez

Post autor: Cortinez »

Czy ja wiem... :roll: To jest tylko promoting... mp3 itp... Mi w dużym stiopniu niezależy, aby moje nuty słuchały miliony... mam, znam i daje je narazie ludzią zaufanym, którzy (wiem, że) nie rozpowszechnią tej nuty, a je pozytywnie skomentują... może nei pozytywnie, ale subiektywnie :) Myslę, że ten pomysł może przejdzie... wystarczy chcieć :P
Glodzio

Post autor: Glodzio »

ale jak ? prześlę Wam np. z 5 bitów i dostaję u Was maila ? czy Wy np. dajecie mi sampla i muszę z niego coś zrobić ? czy chcecie utwory z wokalami ?
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Glodzio pisze:ale jak ? prześlę Wam np. z 5 bitów i dostaję u Was maila ? czy Wy np. dajecie mi sampla i muszę z niego coś zrobić ? czy chcecie utwory z wokalami ?
Posylasz juz gotową nutke tzn link do mp3... bo maili powyzej 3 MB nawet nie odbieram :P
mcManiek

Post autor: mcManiek »

No ja jeszcze troche i bede grał jak L-Project albo Clubbase :D :D :D :wink:

[ Dodano: 2005-07-28, 04:27 ]
to przyda mi sie promoting hehehe ;] 8)
Overbizz

Post autor: Overbizz »

Ludzie ludzie! :D Pracujcie nad utworkami! :) Nawet jak dopiero zaczynacie tworzyc muzyke, niema sie czego wstydzic e ktos nie potrafi robic muzyki :) Od tego jest dzial Pomocna Dlon lub Wasze Produkcje, ja juz teraz pracuje nad moim nowym kawalkiem i o wiele wiecej umiem niz od poprzedniego kawalka. CHetnie sie wypowiem na teamt waszych produkcji, i dam wam kilka rad sposobow zeby produkcja miala to "cos" ;)

Pozdrawiam.
Zablokowany