Oferta Dla młodych Tworców i DJ'ow
-
JoP
Re: Oferta Dla młodych Tworców i DJ'ow
Atakuje na maila,... Wkońcu tak tu sie dostałem, szukajac jakiegos sposobu na wlasne "promo"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
E.N.Z.O
Swiętny pomysł trafiony w dziesiątke z tym promotingiem lecz nalezy pamietać żeby każdy z promowanych artystów trzymał nalezyty poziom.
Pozdro :mrgreen:
Pozdro :mrgreen:
-
TechGirl6
Pomysl przedni
Ale tak jak wspomnial E.N.Z.O. musi byc surowa selekcja...To daje mobilizacje i w koncu ogromna satysfakcje jak sie "przejdzie" 
Ja kiedys pewnie skorzystam .. ale jak osiagne wspomniany juz poziom
Ja kiedys pewnie skorzystam .. ale jak osiagne wspomniany juz poziom
-
Cortinez
Czy ja wiem...
To jest tylko promoting... mp3 itp... Mi w dużym stiopniu niezależy, aby moje nuty słuchały miliony... mam, znam i daje je narazie ludzią zaufanym, którzy (wiem, że) nie rozpowszechnią tej nuty, a je pozytywnie skomentują... może nei pozytywnie, ale subiektywnie
Myslę, że ten pomysł może przejdzie... wystarczy chcieć 
-
Glodzio
ale jak ? prześlę Wam np. z 5 bitów i dostaję u Was maila ? czy Wy np. dajecie mi sampla i muszę z niego coś zrobić ? czy chcecie utwory z wokalami ?
Posylasz juz gotową nutke tzn link do mp3... bo maili powyzej 3 MB nawet nie odbieramGlodzio pisze:ale jak ? prześlę Wam np. z 5 bitów i dostaję u Was maila ? czy Wy np. dajecie mi sampla i muszę z niego coś zrobić ? czy chcecie utwory z wokalami ?
-
mcManiek
No ja jeszcze troche i bede grał jak L-Project albo Clubbase
[ Dodano: 2005-07-28, 04:27 ]
to przyda mi sie promoting hehehe

[ Dodano: 2005-07-28, 04:27 ]
to przyda mi sie promoting hehehe
-
Overbizz
Ludzie ludzie!
Pracujcie nad utworkami!
Nawet jak dopiero zaczynacie tworzyc muzyke, niema sie czego wstydzic e ktos nie potrafi robic muzyki
Od tego jest dzial Pomocna Dlon lub Wasze Produkcje, ja juz teraz pracuje nad moim nowym kawalkiem i o wiele wiecej umiem niz od poprzedniego kawalka. CHetnie sie wypowiem na teamt waszych produkcji, i dam wam kilka rad sposobow zeby produkcja miala to "cos" 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.