Opel Kadett Tunning
-
balagan
Re: Opel Kadett Tunning
widzialem wiele kadetow po tuningu i ten dalbym na 3 miejscu z tych co ogladalem
jesli mialbym cos doradzic to dalbym wloty powietrza na maske
i usunal bym te lusterka (wogule niepasuja)
a pozatym spoko wozik
najbardziej z tego wszystkiego podoba mi sie lakier
jesli mialbym cos doradzic to dalbym wloty powietrza na maske
i usunal bym te lusterka (wogule niepasuja)
a pozatym spoko wozik
najbardziej z tego wszystkiego podoba mi sie lakier
-
marta_tusia
no proszę całkiem fajne autko może jako dziewczyna nie wiele wiem ale zmieniłabym lusterka i felgi. Nauczyłam się trochę tuningować grając w grę Need For Speed Undergrund2 
-
arax
Bardzo ładne auto, piękny kameleonik.
Tuning roku normalnie. Bardzo ładnie prezentuja się tylnie lampy od Peugota 206. Przód z lampami od golfa 4 prezentu7e sie ładnie, lecz ja bym caly przód zrobił z tego golfa, nie tylko lampy.
ŁADNIE PANOWIE
Tuning roku normalnie. Bardzo ładnie prezentuja się tylnie lampy od Peugota 206. Przód z lampami od golfa 4 prezentu7e sie ładnie, lecz ja bym caly przód zrobił z tego golfa, nie tylko lampy.
ŁADNIE PANOWIE
-
bujny
nom wypasiony kadecik tez chcem takiego miec ale kasy troszke to szystko kosztowało ale czego sie nie zrobi dla samochodu i panienek 
mam tez kadeta ale nie z tiuningowanego ten na zdjęciach jest bardzo świetny
-
grzesiekwlkc
Musze przyznać że bardzo łądnie wygląda ten samochodzik po tuningu
Ja zamierzam sobie kupić takie autko ,ale napewno nie zrobie go tak samo bo nie umie ,.Kasy troszke w ten samochodzik musiałeś dać napewno bo jest bardzo dorbze zrobiony.Pzodrawiam!
-
K-BooX
Heh autko jest moich kuzynów
tak dla wiadomosci jest na sprzedaz 6000zł. rocznik 89 silnik w bdobrym stanie (9 lat stał na parkingu policyjnym, czyli mało co uzywany)
-
Pijak
Mój wujek fajnie przerobił zwykłego kadeta z 89r na pick-up (czy jak tam to się pisze) nie ma osoby która by sie na niego nie spojrzała 
-
Bosteryk