Patent na wejśćie z bassem
-
Moudy
Patent na wejśćie z bassem
Choć nie jestem amatorem, to często nie mam dobrego pomysłu jak wejść z bassem w electro, nuta bardzo rytmiczna w 138 bmp. Chodzi mi o urozmaicenie przejścia, ale takie nagłe wejście nie zbyt pasuje jeśli bass się przy tym nie zgra.
Tak samo lipny pomysł wchodzić z bassem używając jego 'kawałka' przed przejściem. Macie jakies swoje oryginalne pomysły na to?
Tak samo lipny pomysł wchodzić z bassem używając jego 'kawałka' przed przejściem. Macie jakies swoje oryginalne pomysły na to?
-
dj ambient
- Nowicjusz
Re: Patent na wejśćie z bassem
rzeczywiscie pokazałeś profesionalizm .. electro - 138 
jakbyś posiedział troche w filtrach w fl'u napewno byś coś wycisnął... wystarczy przełączyc fruity free filter na high pass Q podkecic na jeden a z fq zrobic automata ..
jakbyś posiedział troche w filtrach w fl'u napewno byś coś wycisnął... wystarczy przełączyc fruity free filter na high pass Q podkecic na jeden a z fq zrobic automata ..
- SleepyHead
- Weteran
alez jestes jak chyba kazdy na tym forumElectroMoudy pisze:Choć nie jestem amatorem
zarabiasz pieniadze na tworzeniu?
wydales jakas plyte chocby demo?
wtf
-
dj ambient
- Nowicjusz
Hahahagha ale żeś sie "Myd3LkoFa"ośmieszył
moge ci wymieniac godzinami cioty które cos wydały bo ludzie lecą na czystą komercje juz tutaj nawet o hands upie nie mówie
wiec nie gadaj mi tu o wydawaniu bo o polskich jak i chyba zagranicznych labelach nie masz pojęcia hahahahhaa 
leże
leże
-
Moudy
hypcio, ja mam swój styl dlatego 138, zrozum że, można to tak ustawić wszystko że, wygląda na 130
a 138 może być na samym slicerze, proste.
Pokazałeś mi wielką mądrość, filter przekręcić.. Naprawdę świetny i nowoczesny pomysł..
Ale to już wiem odkąd zasiadłem 2 raz do FL-a, pytam o patenty na ułożenie midów. A nie o to jakie są wyjebiaszcze standardowe FL-owe pluginy.
A ty medelko, podważasz to że, nie jestem amatorem? Myślisz że, amator to osoba która nic nie wydaje? Tu się mylisz. Bo w muzyce niekomercyjnej słowo amator oznacza początkujący, a ja do nich nie należę, bo mam swój staż.
Damczyk - dzięki za odp, ale ten sposób też znam, chodzi mi o jakiś nowoczesny patent na wysokim poziomie.
Pozdrawiem Cię.
Wolałbym odpowiedzi od ludzi, którzy potrafią napisać coś na temat mojego pytania, a nie kłótni na temat wydawania, komercji itd - może załóżcie sobie oddzielny temat.
Pokazałeś mi wielką mądrość, filter przekręcić.. Naprawdę świetny i nowoczesny pomysł..
Ale to już wiem odkąd zasiadłem 2 raz do FL-a, pytam o patenty na ułożenie midów. A nie o to jakie są wyjebiaszcze standardowe FL-owe pluginy.
A ty medelko, podważasz to że, nie jestem amatorem? Myślisz że, amator to osoba która nic nie wydaje? Tu się mylisz. Bo w muzyce niekomercyjnej słowo amator oznacza początkujący, a ja do nich nie należę, bo mam swój staż.
Damczyk - dzięki za odp, ale ten sposób też znam, chodzi mi o jakiś nowoczesny patent na wysokim poziomie.
Pozdrawiem Cię.
Wolałbym odpowiedzi od ludzi, którzy potrafią napisać coś na temat mojego pytania, a nie kłótni na temat wydawania, komercji itd - może załóżcie sobie oddzielny temat.
-
dj ambient
- Nowicjusz
Macie kalwiaczy : ile wydali 
a explosion można zrobic w flu w 10 min na siedmiu patternach + 6 min na wykrecenie bassu
a explosion można zrobic w flu w 10 min na siedmiu patternach + 6 min na wykrecenie bassu
-
Moudy
kurwa. Miło by było jak bym mógł czytać posty na moje pytanie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
dj ambient
- Nowicjusz
-
Moudy
No bana już dostałeś, chcesz drugiego? Chociaż lepiej by było jak byś dostał bana na ip, ale niestety nie da rady ponieważ neostrada ma zmienne ipdj ambient pisze:bana proszę dla electro moudy
a jej dzieci mają z tego powodu satysfakcje
Prosić to sobie możesz, ale matkę żeby ponownie Cię wychowała.
Myślisz że, jak jesteś na forum to nic Cię nie zobowiązuje do kultury?
W internecie też są ludzie, którzy oczekują również szacunku. Bo jak by dało się włożyć rękę przez monitor do takiego delikwenta jak Ty, to by czegoś takiego nie było - dlatego Cię zignoruje i potraktuje jako gówniarza.
-
dj ambient
- Nowicjusz
prawdziwa oznaka kulturyElectroMoudy pisze:kurwa. Miło by było jak bym mógł czytać posty na moje pytanie
Pozdrawiam
miałem w zyciu wiecej banów niż ty masz włósów na głowie i kolejny więcej mi nic nie da zwłaszcza jesli "obrażę" jakąs elektro mordę
-
dj ambient
- Nowicjusz
Moze to sie przyda:
Nie jest to typowe electro co prawda ale mysle ze moze podsunac fajny pomysl 
pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
http://www16.zippyshare.com/v/80993837/file.htmlpozdrawiam
-
Moudy
w sumie to tak nie robiłem - spróbować można, dzięki wszystkimWarp pisze:Moze to sie przyda:Nie jest to typowe electro co prawda ale mysle ze moze podsunac fajny pomyslKod: Zaznacz cały
http://www16.zippyshare.com/v/80993837/file.html
pozdrawiam![]()
Pozdrawiam