Proszę, powiedz mi że to nie jest na serio, proszę, bądź trolem... Fachowe oceny wymagają fachowych prac, a to coś "od 16 lat" było robione przez kogoś kto nie ma nawet dwunastu. Tandetnie wycięte, nie zgadzają się proporcje, składowe obrazka (oryginalne zdjęcia) w niskiej rozdzielczości niszczą oczy pikselami po powiększeniu pięciokrotnym. Napisy chaotyczne, nieczytelne, gdzieniegdzie brak polskich znaków, najważniejsze informacje najmniej czytelne. I to słońce i pani podzielona na pół, serio, nie chciałem być niemiły ale weź się z tym schowaj.
PS. Wywaliłem twojego seta z Wasze Produkcje bo złamał chyba wszystkie punkty regulaminu.
Co do tych proporcji, to to jest jeden obiekt, więc nie nie wiem jak mogą się proporcje nie zgadzać.
A co do programu... Jak zrobisz taki plakat w wordzie to dam Ci nagrodę nobla...
Nie taki, lepszy
Word ma gradienty na stronach, ma tworzenie obiektów tekstowych, wstawianie obrazków. Nie wiem tylko jak w Wordzie zrobić ten spray z Painta w tle i efekt komiksu na bananach w stylu Sony Ericssonów przed Androidem
Kiedy zobaczyłem ten pierwszy plakat na początku tematu, moje myśli skierowały się automatycznie na Painta (wycinanie) i PowerPointa 2003 (WordArt).
Co do twoich plakatów to ćwicz a będziesz lepszy bo narazie ci to nie wychodzi. Poszukaj na google grafika plakatów i się wzoruj na czymś. A teraz oceń mój robiłem go jak zaczynałem się bawić grafiką czyli jakieś 5-6 miechów temu. Robiłem go w GIMPIE