player na stronie? ale jak pobrać nute
player na stronie? ale jak pobrać nute
...no właśnie, jak pobra nute jeśli tylko player jest na stronie? 
Re: player na stronie? ale jak pobrać nute
Jeśli nie widać linku a jest tylko player , wystarczy że klikniesz na " Thanks " ,następnie w miejscu playera pokazuje się link który trzeba skopiować i wkleić w przeglądarkę i pobieramy
a no widzisz nie kazdy jest honorowy...:(DAVIDSOUR pisze:ja zawsze daje thx niezależnie czy wystawka D:
-
adrian302
A jak mi sie pokazuję cały czas player ????
i jak pobrać jest tylko jekiś link niżej i to jak go włączę to pokazuję sie mi to samo
i jak pobrać jest tylko jekiś link niżej i to jak go włączę to pokazuję sie mi to samo
info dla potomnych, bo czesto sie ludzie pytaja - jak pobrac jesli juz wczesniej dalem thx, a teraz nie moge dac i player jest "na nowo". otoz wystarczy ze wlaczycie cytowanie owego posta z linkiem - tam znajduje sie surowy kod pod playerem, ktory sie pokazuje po kliknieciu THX
pzdr
a niektórzy robią tak ze klikaja : cytuj i kopiuja link ; )
ja robiłem tak dawałek pleyerek i nizej link ale teraz muwie skonczyło sie daje tylko playerek w koncu za zrobioną prace trzeba podziękowac ciebie uzytkowniku nic to nie kosztuję a dlamnie jaka satysfakcja i radość.
Ej, wrzuciłem dziś nute na Zippyshare.com ale playerka nie ma do tej nuty, co trzeba zrobić?
jest player w twoim temacie 
Zamykam temat już nie potrzebny.
Zamykam temat już nie potrzebny.