Czesc jestem Dawid, od niedawna user muzikum . Pomoc kieruje w strone ludzi chętnych pomóc nowej osobie w te klocki, nie do reszty. Jakkolwiek o tworzeniu muzyki mam małe pojęcie tak o graniu nie mam zielonego . 1 pytanie. Jaki sprzęt powinienem zakupić na początek mojej przygody z dj-ką, chciałbym aby był to sprzet na tyle profesjonalny abym mógł dalej sprzyjemnoscia na nim pracowac po nauczeniu sie podstaw. Może to być sprzet np: z
. Kwota jaka dyspanuje na cały sprzet to >50000 zł. 2. pytanie. Jakie polecacie strony internetowe , ksiązki lub magazyny w których zawarte sa informacje o podstawach grania. Nie piszcie ze naljepiej ćwiczyć ćwiczyć i ćwiczyć a samemu sie do wszystkiego dojdzie - oczywiscie ze tak, chodzi mi o informacje podstawowe nie o wskazówki. Pozdrawiam i czekam na konstruktywną odpowiedz. Z góry dziekuje.
Pioneer djm 400 + 2x Pioneer cdj 400/200 lub reloop RMP 2 i bedziesz miał profesjonalny mixer i pół rofesjonalne decki jak na początek nic do sczęścia więcej nietrzeba
Dzięki kolego , po 1 nie skorzystam z Twojej pomocy a po 2 Ty nie chcesz mi pomoc tylko chcesz sprzedac sprzecik ktory wystawiles na allegro w komplecie. Początkujący nie oznacza głupi... Pozdrawiam
Wiesz co jesteś gorszym noobem niż myślałem nie dość że nic pewnie nie umiesz to jeszcze będzie się mądrzył. Oświatczam ci cepie że niemam żadnego sprzętu na allegro wystawionego i prosze cię nie zakładaj więcej temtów bo marnujesz ludzki czas. A na koniec, kup sobie jakiś sprzęt gówno jak niechcesz słuchać porad.
Zbikeer Prosimy o link do aukcji
adi1994 A Ciebie o troszku kultury, powinieneś przynajmniej się wstrzymać póki przypadkiem nie wyciągnie tego asa z rękawa, lub będzie miał cokolwiek na poparcie tego zarzutu.