Witam.
Mam takie pytanie czy macie jakieś ciekawe pomysły aby zrobić taki fajny efekt. Idzie sobie jakieś brzmienia 2 4 2 4 2 4 a potem 1 5 dajmy na to i na tym 1 5 ustawiamy delay który da nam efekt odbicia czyli podwójne echo, a reszta bitu ustaje.
Zacząłem tak robić na clipach na play liscię ale jest to czasochłonne jak chce ten efekt wsadzić w wielu miejscach.. znacie może jakąś dobra ciekawą i szybką metodę?
Pogłos lub ciekawy delay.
Re: Pogłos lub ciekawy delay.
Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale możesz spróbować przez automantion clipy wyciszyć reszte dźwięków oprócz momentu gdzie jest ustawiony delay. Zajmuje to dosłownie chwile, no ale jak mówiłem, nie wiem czy dokładnie o to chodzi :p
Pozdro.
Pozdro.
-
Moudy
Re: Pogłos lub ciekawy delay.
Tak oto mi chodzi tylko że, właśnie nie zrozumiałeś mnie do końca bo napisałem że, tak właśnie robie przez auto clipy. Ale ja tego delaya chce mieć niemal wszędzie w wielu mejscach, a ręcznie nie równo to wychodzi na playliście ustawianie tego.yogi1221 pisze:Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale możesz spróbować przez automantion clipy wyciszyć reszte dźwięków oprócz momentu gdzie jest ustawiony delay. Zajmuje to dosłownie chwile, no ale jak mówiłem, nie wiem czy dokładnie o to chodzi :p
Pozdro.