Pojedynek na remiks, gatunek hardstyle (ew. speedcore ). Dwa-trzy tygodnie do uzgodnienia, remixpack do zatwierdzenia przez obie osoby (najlepiej z jakimś damskim vocalem)
Ktoś chętny czy jestem zbyt zajebisty?
Tylko proszę poważnie bo ostatnio dwa razy pod rząd zostałem wystawiony
Ja bardzo chętnie ale po małych zmianach:
-gatunek remixu dowolny ( jako Asystholia wystartuje więc klimaty w okolicach DubStep, chillstep, experimental, ambient, itd )
- czas to 2 tygodnie ponieważ teraz mam małe urwanie głowy i w domu jestem po 20
jak pasuje to dawać remix packa ktoś i jedziemy np. do 6 czerwca
Z twoich gatunków jak dla mnie mogą być wszystkie (choć od jakiegoś czasu tylko ambienty robię i dubstepu się uczę zamiast kleić nowe kosiary ).
Startujemy jak nam obu spodoba się remixpaczka, pasują mi na zakończenie terminy 1-10 czerwca
Zajebiste na chillstep/dubstep Już jest wizja, jak u ciebie Ciastku?
BassHook jakby można było dawać thxy do wszystkich postów to bym z dziesięć kont zrobił Myślałem że zostaniemy potraktowani jakimś szitem (ostatnio chcieli nam wcisnąć Gagę ) a tu coś całkiem przyjemnego
Haha jak zobaczyłem "Malancia" to w pierwszej chwili zwątpiłem Ale OK, fajne wyzwanie jak z tego zrobić coś "nietypowego" Tylko z tym czasem ... do 6 lub 10 czerwca jak coś I powodzenia ;)