Pojedynki DJ
Pojedynki DJ
Pojedynki DJ na sety, coś jak pojedynki MP...
Wyglądałoby to mniej więcej tak:
W pojedynku mogą brać udział użytkownicy powyżej 20 napisanych postów.
Zgłasza się para która chce się zmierzyć ( ewentualnie ktoś wyraża chęć wzięcia udziału w takim pojedynku, ktoś inny podejmuje jego "wyzwanie").
Ktoś podaje 5 - 10 kawałków ( coś jak remix pack dla MP, najlepiej jakby było spakowane w .rar i wrzucone na jakiś serwer) i zawodnicy muszą je zmiksować w dowolnej kolejności... Ten sposób jest dobry to wskazania lepszego technicznie moim zdaniem bo można zaskoczyć osoby kawałkami nie w ich stylu...
Ewentualnie opcja druga:
Zgłaszająca się para uzgadnia między sobą, że kawałki dowolne ale muszą być utrzymane w podobnym klimacie ( House, Trance, Electro itd...)
Secik w takim wypadku nie może być krótszy niż 45 minut ani dłuższy niż 60 minut.
Opcja 3:
Kawałki dowolne, styl dowolny. Czas trwania secika taki sam jak w opcji 2.
Czas na zrobienie secika: 2 tygodnie od wystawienia listy utworków ewentualnie od założenia oficjalnego tematu pojedynku...
Osoby podsyłają do mnie lub innego moderatora chętnego do pomocy swoje seciki, wtedy w temacie pojedynku wystawia te prace.
Głosowanie odbywa się poprzez napisanie posta ze wskazaniem faworyta (nie jako sonda ! )
Czas na głosowanie TYDZIEŃ od daty wystawienia "prac" przez moderatora.
Co o tym sądzicie?? Jakieś uwagi, pomysły?
Wyglądałoby to mniej więcej tak:
W pojedynku mogą brać udział użytkownicy powyżej 20 napisanych postów.
Zgłasza się para która chce się zmierzyć ( ewentualnie ktoś wyraża chęć wzięcia udziału w takim pojedynku, ktoś inny podejmuje jego "wyzwanie").
Ktoś podaje 5 - 10 kawałków ( coś jak remix pack dla MP, najlepiej jakby było spakowane w .rar i wrzucone na jakiś serwer) i zawodnicy muszą je zmiksować w dowolnej kolejności... Ten sposób jest dobry to wskazania lepszego technicznie moim zdaniem bo można zaskoczyć osoby kawałkami nie w ich stylu...
Ewentualnie opcja druga:
Zgłaszająca się para uzgadnia między sobą, że kawałki dowolne ale muszą być utrzymane w podobnym klimacie ( House, Trance, Electro itd...)
Secik w takim wypadku nie może być krótszy niż 45 minut ani dłuższy niż 60 minut.
Opcja 3:
Kawałki dowolne, styl dowolny. Czas trwania secika taki sam jak w opcji 2.
Czas na zrobienie secika: 2 tygodnie od wystawienia listy utworków ewentualnie od założenia oficjalnego tematu pojedynku...
Osoby podsyłają do mnie lub innego moderatora chętnego do pomocy swoje seciki, wtedy w temacie pojedynku wystawia te prace.
Głosowanie odbywa się poprzez napisanie posta ze wskazaniem faworyta (nie jako sonda ! )
Czas na głosowanie TYDZIEŃ od daty wystawienia "prac" przez moderatora.
Co o tym sądzicie?? Jakieś uwagi, pomysły?
Re: Pojedynki DJ
Moze byc oczywiscie
Duzo osob ma tutaj kolor Dj i mysle ze daloby sie cos z tym z robic
Osobiscie tez bym bral udzial ale tylko wtedy gdy druga opcja by wchodzila w gre
Wedlug mne jest duzo lepsza
Moze by mi sie udalo wygrac chociaz raz 
ciężko będzie ludziom się kawałka nie chce słuchać a co dopiero całego seta i jeszcze dać komenta? nie wiem można spróbować ale ciężko będzie
w sumie to wszystkie opcje mogą być dostępne
ktoś "wyzywający" zaznaczyłby w poście jak by chciał się pojedynkować 
-
romeoxx
5 nut do 10 spoko
ja jesten za i jak najbardziej jesli trzeba bedzie pomoc to dam mozesz na mnie liczyc..
Jesli chodzi o ta opcje 2 to tak tylko zeby obaj mieli te same dowolnie wybrane przez siebie nuty...
Mi osobiscie opcja nr 1 pasuje najbardziej
Ps-juz pracuje nad logo takich pojedynkow,co by lipy nie bylo
Na innym forum to wyglada tak:
Jesli chodzi o ta opcje 2 to tak tylko zeby obaj mieli te same dowolnie wybrane przez siebie nuty...
Mi osobiscie opcja nr 1 pasuje najbardziej
Ps-juz pracuje nad logo takich pojedynkow,co by lipy nie bylo
Na innym forum to wyglada tak:
- David Beilan
- Ekspert
Hmm.. mam mieszane odczucia
Wątpie, żeby ludziom chciało się odsłuchiwac 60 minutowe sety.. Mimo wszystko, byłbym za tym i sam mógłbym sklejac
w grę wchodzi zarówno opcja 1 jak i 2
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Wg mnie, taki set jest za długi...
Na większości z konkursów DJskich max dają 10 min na seta i musi się tam zmieścić 5 nut.
Ale można zrobić Twoją jak i tą opcję
Tylko ustal jak :p
Na większości z konkursów DJskich max dają 10 min na seta i musi się tam zmieścić 5 nut.
Ale można zrobić Twoją jak i tą opcję
No to tak
:
Pierwszą opcje bym zostawił:
Drugą opcję bym zmodyfikował tak:
Liczba mixowanych utworów: 5 - 10 ale cały secik nie dłuższy niż 30 minut.
Z 3 opcji chyba zrezygnujemy
Para pojedynkująca się miedzy sobą ma możliwość wyboru opcji 1 albo 2
I jeszcze taka mała adnotacja by była do regulaminu, że niekoniecznie musi być tylko 2 pojedynkujących, może się pojedynkować na raz w jednej opcji parę osób (np. 3 - 4)
I co do loga pojedynków to miło by było jakby nasz forumowy duszek się tym zajął....
Prośba jeszcze do adminów by była:
czy nie dałoby rady w dziale pojedynki dodać podfora:
Pojedynki:
-wyzwania/ zgłoszenia
-pojedynki DJ
-pojedynki MP
-archiwum pojedynków
Ułatwiło by to prace nam modom bo stare pojedynki można by przenosić do tego archiwum, a pojedynki dj były by w osobnym pod forum .... natomiast osobny dział na zgłoszenia (wyzwania) również ułatwiłby sprawę w kwestii porządku w dziale ...
Pozdro
Pierwszą opcje bym zostawił:
Drugą opcję bym zmodyfikował tak:
Liczba mixowanych utworów: 5 - 10 ale cały secik nie dłuższy niż 30 minut.
Z 3 opcji chyba zrezygnujemy
Para pojedynkująca się miedzy sobą ma możliwość wyboru opcji 1 albo 2
I jeszcze taka mała adnotacja by była do regulaminu, że niekoniecznie musi być tylko 2 pojedynkujących, może się pojedynkować na raz w jednej opcji parę osób (np. 3 - 4)
I co do loga pojedynków to miło by było jakby nasz forumowy duszek się tym zajął....
Prośba jeszcze do adminów by była:
czy nie dałoby rady w dziale pojedynki dodać podfora:
Pojedynki:
-wyzwania/ zgłoszenia
-pojedynki DJ
-pojedynki MP
-archiwum pojedynków
Ułatwiło by to prace nam modom bo stare pojedynki można by przenosić do tego archiwum, a pojedynki dj były by w osobnym pod forum .... natomiast osobny dział na zgłoszenia (wyzwania) również ułatwiłby sprawę w kwestii porządku w dziale ...
Pozdro
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Ghost, bo duszek to ArturCiastek pisze:I co do loga pojedynków to miło by było jakby nasz forumowy duszek się tym zajął....
Pozdro![]()
-
romeoxx
Jak najbardziej powinno takie cos powstacPojedynki:
-wyzwania/ zgłoszenia
-pojedynki DJ
-pojedynki MP
-archiwum pojedynków