pol102

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

pol102

Post autor: Pawel1987 »

Pana chyba nie musze nikomu przedstawiac :) Co sadzicie o nim jako o kandydacie na moderatora :)
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Re: pol102

Post autor: Under B (Bartii) »

To jedyna osoba na tym forum, która ogarnia sprzęt audio w 100%.
Mimo, że dużo ludzi go nie lubi, to myślę, że on jest w stanie spokojnie wprowadzić porządek w działach :)

JESTEM NA TAK !
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Jestem na Nie! niezbyt przyjemny typ jeśli chodzi o takowe zachowanie.co do znajomości jego wiedzy nie mam zdania.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Człowiek który narobił tyle zadymy i syfu na forum ma zostać modem? nie bądźmy śmieszni ;] Jestem na nie i nie zmienię swej pozycji w tej sprawie ;)
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

On sam się zgłosił? kiedyś się zarzekał że nie będzie tutaj moderował. i żeby pomóc mu słowa dotrzymać jestem na nie.
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

zdecydowanie na nie. Też miałem z nim niemiłe spięcia o byle co... zaraz by zaczął nam sypać pomysłami jaki to on by wprowadził a po co? każdy z nas już dobrze wie co Chomik jest w stanie zrobić a co nie ... więc nie wiem czy jest sens go brać na moda ale decyzję i tak ostatecznie podejmą admini :)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Poza tym Chomik i tak go nie będzie chciał na moda i nawet jeśli go obstawisz na to stanowisko to i tak Chomik go zdejmie xD Z reszta i ja to samo zrobię xD
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Nie orientuje sie w sytuacji zbytnio - widze po zalozonych tematach ze to rewolucjonista ;p

nie wiem czy jestem na tak czy na nie.... Wroce jutro z Editem....
Marcin

Post autor: Marcin »

Nie i ch*** xD Moudego jakoś przeżyje ale pola już nie xD
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

W sumie to i ja jestem na nie ;p
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Ja jestem zdecydowanie na tak. Tak jak Bartii napisał, pol ogarnia dużo rzeczy, niewątpliwie ma pojęcie o moderowaniu i podobnych bzdetach :] Jest niemiły, bo ma z kogo brać przykład. W podobnym sposób zachowujecie się względem niego. Niestety, z tego co widzę chłop ma mało czasu.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

David Beilan pisze:Ja jestem zdecydowanie na tak. Tak jak Bartii napisał, pol ogarnia dużo rzeczy, niewątpliwie ma pojęcie o moderowaniu i podobnych bzdetach :] Jest niemiły, bo ma z kogo brać przykład. W podobnym sposób zachowujecie się względem niego. Niestety, z tego co widzę chłop ma mało czasu.
Aha, czyli jak ktoś jest chamski na forum to ja mam brać z tej osoby przykład i być taki sam względem innych?
Awatar użytkownika
David Beilan
Ekspert

Post autor: David Beilan »

Nie jest chamski, zachowuje się podobnie jak wielu innych userów na tym forum. I co najważniejsze - jest inteligentny, umie zwrócić komuś uwagę w sposób dość ostry, przy czym nie obrażając tej osoby :]
ODPOWIEDZ