Pomoc w nexusie

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Paul Van Measure

Pomoc w nexusie

Post autor: Paul Van Measure »

Mam pytanie. Jak trzeba poustawiać wszystko w nexusie, żeby osiągnąś brzmienie hands upowe?? Chodzi mi o taki standardowy hands up.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Gimbus
Specjalista

Re: Pomoc w nexusie

Post autor: Gimbus »

nie bardzo zrozumiałem pytanie

na nexusie sie nic nie kreci tam są gotowce
Paul Van Measure

Dobra już ok :) nie ogarnąłem na początku już wiem, a jakie są bassy takie hands upowe ciekawe bo jest tego od cholery a nie mam czasu przeglądać teraz?
Paul Van Measure

taaa, no ok, dzięki za pomoc, popytam kogoś innego
Gimbus
Specjalista

bassów dobrych hands uowych tam nie znajdziesz , kręć na v-ce albo na sytku ja osobiscie sytka preferuje , szczreze to ostatnio tylko na nexie jechałem ale on jest dla noobów co sami nic nie ptorafią skleić ;p
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Post autor: Couse McBeat »

Dla noobów ta? :D Ponoć sam Armin Van Buuren korzystał z niego xD
Gimbus
Specjalista

DJ Vojtech pisze:Dla noobów ta? :D Ponoć sam Armin Van Buuren korzystał z niego xD
aa no chyba nie myslałeś że armin tak szybko na szczyt trafił kręcąc własne brzmienia nie ?

to samo myslalem o tiesto , ekowraithu ale kumpel mi dzisiaj powiedział że nie musze sie na nich patrzec , bedziesz miał przynajmniej satysfakcje ze własne brzmienia kręcisz..
Awatar użytkownika
Couse McBeat
Weteran

Post autor: Couse McBeat »

Osobiście z nexusa nie korzystam już dawno :) w sumie po raz pierwszy się moge z tobą zgodzić ;D nexus jest tak jakby dla zaczynających DJ'ów pracę w FL'u.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Ja trochę jadę na Nexusie ;) I na dzień dzisiejszy nie czuje się jakoś zdołowany ze nie wykręcam swoim dźwięków ;) Przyjdzie i czas na własne dźwięki. Puki co polecam Nexusa ;p Fajna ffffftyczka ;D
Zablokowany