Pomożecie?

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Lewy FCM

Pomożecie?

Post autor: Lewy FCM »

Witam!
Drodzy użytkownicy!
Chciałem prosić Was o pomoc...
Pewne forum organizuje konkurs, w którym można wygrać telefony i akcesoria do telefonów sony Ericsson. Bardzo zależy mi na wygraniu słuchawek HPM-66, aby je zdobyć potrzebuję 280 pkt. Za każde logowanie otrzymuję 2 pkt, za przeczytanie 20 tematów 4 pkt, a za zaproszenie przyjaciela do rejestracji również 2pkt.
Dlatego chciałbym Was tutaj prosić o pomoc... Jest to czynności dzięki, której Wy nic nie tracicie, a ja mogę wygrać wymarzone słuchawki. Wystarczy zarejestrować się z tego linku

Kod: Zaznacz cały

http://centrumse.pl/forum/index.php?app=awards&reff=124136
na forum i aktywować konto po przez kliknięcie w link, który administracja nadsyła na pocztę elektroniczną.
Bardzo proszę o pomoc. Jeśli będzie taka możliwość to z przyjemnością odwdzięczę się.
Do wygrania jest tylko 20 zestawów, więc proszę o jak najszybszą pomoc ;)
Pomogło mi już kilka osób, więc teraz proszę i Was.

Po zarejestrowaniu się z powyższego linku proszę o podanie Waszego loginu tutaj ;)
Pozdrawiam serdecznie ;)
robert005

Re: Pomożecie?

Post autor: robert005 »

A ja zbieram na kompa. Mam juz 3zł 15 groszy. Ej weźcie mi też wyślijcie trochę kasy bo nie będę miał co w wakacje robić :) . Do roboty nie idę bo po co? Tylko głupki pracują hehe w wakacje i sobie zarabiają na fanty. Ja mam przecież was xD hehe no dawać zrzutkę na mojego kompka hrhrhrhrhr :) //ironia off.
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Re: Pomożecie?

Post autor: radekdudek11 »

Znowu spam na poczte mi beda zsylac , , , Rozumie cie ale tu raczej zajete ludzie sa i czasu dla ciebie nie znajda
ODPOWIEDZ