Poranik do Virtual DJ

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Yacek

Poranik do Virtual DJ

Post autor: Yacek »

Witam!
Moze to nie jest zbyt dobre miejsce na ten temat ale coz...

Kto posiada i uzywa programu Virtual DJ wie, ze jego obsluga nie jest prosta. Aby moc w pelni korzystac z jego mozliwosci chyba nie mozna zawsze uzywac myszki. Trzeba troche znac konfiguracje klawiszy i jej uzywac! Poniewaz caly program jest po aangielsku (jesli jest spolszczenie to prosze o link ) chcialbym zeby ktos mi dal linka do jakiegos "poradnika" do tego programu. Chodzi mi o to zeby np byly wypisane wszystkie klawisze itp... najlepiej po polsku.

Chodzi mi o wersje 3.01

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz!
Radzu

Re: Poranik do Virtual DJ

Post autor: Radzu »

Przedewszystkim zajżyj na

Kod: Zaznacz cały

http://virtualdj.com/
Znajdziesz tam międzyinnymi język polski, skiny i inne.
Są tam też poradniki w postaci filmów, niestety wszystko po angielsku ale można zrozumieć jeśli znasz choć trochę ten język.

Co do konfiguracji klawiatury, to najlepiej zrobić własne skruty bo możliwości są wielkie a każdy woli kożystać z innych funkcji.
Yacek

Post autor: Yacek »

Dzieki stary, mniej wiecej pomogles!
Sciagnalem sobie jezyk polski. Skiny i sample juz mialem ale spoko.
Jeszcze jest problem z tym poradnikiem - wolalbym jednak po polsku. Po angielsku tez mniej wiecej rozumiem ale jednak nie ma to jak polski :D

Jakby ktos mial po polsku poradnik to prosze o linka :)
f1

Post autor: f1 »

hej chcialem was pozdrowic :P
JoHn_LoCk

Post autor: JoHn_LoCk »

co to jest dmx w virtualu odpowiedz prosze na
sabanek

Post autor: sabanek »

ja ciagle urzywam go ale w taki spopsu ze w zupelnosc wystarczy mi myszla i kilka klawiszy od F1-F12
Radzu

Post autor: Radzu »

sabanek ajestem ciekawy jak myśką np. jednocześnie zwiększysz tony śrenie a zmniejszysz basy ?? Klawiatura bardzo się przydaje.

A dmx a raczej DMX-512 to standart sterowania oświetleniem, funkcja ta w VirtualDJ (strasznie okrojona jak narazie) pozwala za pomocą odpowiedniej przejściówki sterowanie wszystkimi urządzeniami obsługującymi standart DMX-512 tzn. stroboskopy, skanery, wytwornice dymu, śniegu, baniek, itp.
waligrucha

Post autor: waligrucha »

ja próbowałem ściągnąć skiny z

Kod: Zaznacz cały

http://www.virtualdj.com
gdy daje download pisze coś buy virtual dj coś takiego :(:( pomocy
djchoina

Post autor: djchoina »

musisz się zarejestrować
ODPOWIEDZ