Poranik do Virtual DJ
-
Yacek
Poranik do Virtual DJ
Witam!
Moze to nie jest zbyt dobre miejsce na ten temat ale coz...
Kto posiada i uzywa programu Virtual DJ wie, ze jego obsluga nie jest prosta. Aby moc w pelni korzystac z jego mozliwosci chyba nie mozna zawsze uzywac myszki. Trzeba troche znac konfiguracje klawiszy i jej uzywac! Poniewaz caly program jest po aangielsku (jesli jest spolszczenie to prosze o link ) chcialbym zeby ktos mi dal linka do jakiegos "poradnika" do tego programu. Chodzi mi o to zeby np byly wypisane wszystkie klawisze itp... najlepiej po polsku.
Chodzi mi o wersje 3.01
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz!
Moze to nie jest zbyt dobre miejsce na ten temat ale coz...
Kto posiada i uzywa programu Virtual DJ wie, ze jego obsluga nie jest prosta. Aby moc w pelni korzystac z jego mozliwosci chyba nie mozna zawsze uzywac myszki. Trzeba troche znac konfiguracje klawiszy i jej uzywac! Poniewaz caly program jest po aangielsku (jesli jest spolszczenie to prosze o link ) chcialbym zeby ktos mi dal linka do jakiegos "poradnika" do tego programu. Chodzi mi o to zeby np byly wypisane wszystkie klawisze itp... najlepiej po polsku.
Chodzi mi o wersje 3.01
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz!
-
Radzu
Re: Poranik do Virtual DJ
Przedewszystkim zajżyj na
Znajdziesz tam międzyinnymi język polski, skiny i inne.
Są tam też poradniki w postaci filmów, niestety wszystko po angielsku ale można zrozumieć jeśli znasz choć trochę ten język.
Co do konfiguracji klawiatury, to najlepiej zrobić własne skruty bo możliwości są wielkie a każdy woli kożystać z innych funkcji.
Kod: Zaznacz cały
http://virtualdj.com/Są tam też poradniki w postaci filmów, niestety wszystko po angielsku ale można zrozumieć jeśli znasz choć trochę ten język.
Co do konfiguracji klawiatury, to najlepiej zrobić własne skruty bo możliwości są wielkie a każdy woli kożystać z innych funkcji.
-
Yacek
Dzieki stary, mniej wiecej pomogles!
Sciagnalem sobie jezyk polski. Skiny i sample juz mialem ale spoko.
Jeszcze jest problem z tym poradnikiem - wolalbym jednak po polsku. Po angielsku tez mniej wiecej rozumiem ale jednak nie ma to jak polski
Jakby ktos mial po polsku poradnik to prosze o linka
Sciagnalem sobie jezyk polski. Skiny i sample juz mialem ale spoko.
Jeszcze jest problem z tym poradnikiem - wolalbym jednak po polsku. Po angielsku tez mniej wiecej rozumiem ale jednak nie ma to jak polski
Jakby ktos mial po polsku poradnik to prosze o linka
-
sabanek
ja ciagle urzywam go ale w taki spopsu ze w zupelnosc wystarczy mi myszla i kilka klawiszy od F1-F12
-
Radzu
sabanek ajestem ciekawy jak myśką np. jednocześnie zwiększysz tony śrenie a zmniejszysz basy ?? Klawiatura bardzo się przydaje.
A dmx a raczej DMX-512 to standart sterowania oświetleniem, funkcja ta w VirtualDJ (strasznie okrojona jak narazie) pozwala za pomocą odpowiedniej przejściówki sterowanie wszystkimi urządzeniami obsługującymi standart DMX-512 tzn. stroboskopy, skanery, wytwornice dymu, śniegu, baniek, itp.
A dmx a raczej DMX-512 to standart sterowania oświetleniem, funkcja ta w VirtualDJ (strasznie okrojona jak narazie) pozwala za pomocą odpowiedniej przejściówki sterowanie wszystkimi urządzeniami obsługującymi standart DMX-512 tzn. stroboskopy, skanery, wytwornice dymu, śniegu, baniek, itp.
-
waligrucha
ja próbowałem ściągnąć skiny z gdy daje download pisze coś buy virtual dj coś takiego :(:( pomocy
Kod: Zaznacz cały
http://www.virtualdj.com