Z jednej strony chyba dobrze że tak lubię samochody bo będę miał czym do ciebie przyjechać
Post nr 10 000
Re: Post nr 10 000
No widzisz 
Z jednej strony chyba dobrze że tak lubię samochody bo będę miał czym do ciebie przyjechać
-
wela
hoho, ja już we wrześniu będę miała pierwszy egzamin.
a zdam go może za czterdziestym.
stąd mamy wyrównane szanse. 
a zdam go może za czterdziestym.
Hehe ja sie we wrześniu wybieram na kurs myśle że jakieś 2 - 3 miesiące i z głowy będzie
[ Dodano: 09-08-2007, 13:23 ]
Zaglądałaś może do działu hip - Hop/Rap ? wrzuciłem jeden według mnie fajny kawałek
[ Dodano: 09-08-2007, 13:23 ]
Zaglądałaś może do działu hip - Hop/Rap ? wrzuciłem jeden według mnie fajny kawałek
eeee... pospamować teraz możemy
. Tylko przed powrotem Chomika moglibyśmy ostatnią stronę zapełnić jakimiś sensownymi postami
, ale po co :mrgreen: ?
loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,lolilo,lolilo,lolo,loili,loli,loli,liloi... Chyba mi się zaczęło pierd****
!!!
loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,loli,lolilo,lolilo,lolo,loili,loli,loli,liloi... Chyba mi się zaczęło pierd****
Ja walę, normalnie pierwszy raz od nie wiem kiedy, napadł mnie z lekka smuteczek, i sam nie wiem czemu
?
Oj... coś dziś ze mną nie tak
, nawet nie mam ochoty z domu wyjść, no chyba że zacznie padać, to wtedy pójdę się przejść...
Matko!... Ja dziś gadam jak połamany
!!!
Nie zwracajcie dziś na mnie uwagi, dobrze, bo ja mam jakieś dziwne skoki humoru.
Oj... coś dziś ze mną nie tak
Matko!... Ja dziś gadam jak połamany
Nie zwracajcie dziś na mnie uwagi, dobrze, bo ja mam jakieś dziwne skoki humoru.