Post nr 10 000
Re: Post nr 10 000
Mam wrazenie, ze Deszczowi nie o psa chodzilo
D dlatego mowie: nie
wczoraj mnie tak zdenerwowala, ze chyba nic z tego dalej nie bedzie... 
A psa tymbardziej nie dam.. nawet kawalka! :]
A psa tymbardziej nie dam.. nawet kawalka! :]
Wyluzuj, panienka w tym wieku, to tylko patrzy żeby dobrze się bawić, z tego co się nauczyłem
, więc daj jej się pobawić najlepiej z Tobą, jak chcesz, a jak nie to baw się z inną.
Żeby nie było, nie koniecznie chodziło mi tu o zabawy łóżkowe
.
Ale tak zapytam, od kogo masz psa?
Z jakiejś hodowli? kurna, bo fajny jest
!!!
Żeby nie było, nie koniecznie chodziło mi tu o zabawy łóżkowe
Ale tak zapytam, od kogo masz psa?
Z jakiejś hodowli? kurna, bo fajny jest
na pewno nie uwierzycie ale pies... przybleda
Jak bylem bodajrze w 4 klasie podstawowki spotkalem go jak szedlem do szkoly.. potem byl u nas w szkole (lol!
) a potem na osiedlu ze 2 razy go widzialem (to wszystko 1 dnia)... az wkoncu sasiadka przyprowadzila nam go pod drzwi i zapytala sie czy go nie chcemy :mrgreen:
DeMe, a apropo dziewczyny... moze i tak.. ale jak ktos zaczyna klamac...
ehh nie wazne
wyjechala na oboz i nie mam zamiaru o niej myslec na razie ani sie tym zadreczac
DeMe, a apropo dziewczyny... moze i tak.. ale jak ktos zaczyna klamac...
Nie wierzę że przybłęda bo cudny piesio
!!!
A dziewczyną się nie przejmuj, z tego co się dowiedziałem, to wszyscy chcą zrobić żeby był o moją jedną zazdrosny, ale jakoś mi się do tego nie pali w ogóle
, mam na to wylane! Nie mam sprawdzonych informacji, bo chyba od nikogo ich nie dostanę, nawet od niej, że robiła rzeczy których ja po prostu nie cierpię! Nienawidzę różnych dziwnych używek, zwłaszcza tych które szybko uzależniają... po prostu mnie to nic nie obchodzi co ona robi, a jak się to sprawdzi, to tym bardziej, nie chcę jej znać kompletnie i... po prostu, zacznę żałować tego czasu który z nią spędziłem
, ale i tak mi to zwisa i powiewa, było minęło, nic tego nie zmieni, niestety
!
Że tak powiem, tam gdzie mnie zniesie, tam polecę, czyli jak zawszę w stronę dobrego humoru :mrgreen: !
A dziewczyną się nie przejmuj, z tego co się dowiedziałem, to wszyscy chcą zrobić żeby był o moją jedną zazdrosny, ale jakoś mi się do tego nie pali w ogóle
Że tak powiem, tam gdzie mnie zniesie, tam polecę, czyli jak zawszę w stronę dobrego humoru :mrgreen: !
Ja też w to nie wierze że to pies przybłęda, śliczny jest...
A co do dziewczyn to z niektórymi jest naprawdę przerąbane... Poprostu szkoda gadać...
A co do dziewczyn to z niektórymi jest naprawdę przerąbane... Poprostu szkoda gadać...
Ale cóż nam zrobić, moi biedni mili Panowie
?
Żyjemy dalej, bawimy się dalej, i szukamy tej jedynej bo sama coś do nas nie chce przyjść
!
Czy nie uważacie że nam się tu naprawdę chat zrobił
?!
Żyjemy dalej, bawimy się dalej, i szukamy tej jedynej bo sama coś do nas nie chce przyjść
Czy nie uważacie że nam się tu naprawdę chat zrobił
"Żyjemy dalej, bawimy się dalej, i szukamy tej jedynej bo sama coś do nas nie chce przyjść "
Święte słowa DeMe...
Chat to może nie ale mały kącik nierozumianych facetów przez dziewczyny
Święte słowa DeMe...
Chat to może nie ale mały kącik nierozumianych facetów przez dziewczyny
Fakt Deszczu, ale przyznasz chyba że kobiety doceniające facetów, znaaczy ich starania jest mało
? A nawet bardzo.
Fakt z tym że mamy tu ten kącik, może jakaś dziewczyna tu w końcu looknie zanim do tego 10 000 posta dobijemy
?!
Fakt z tym że mamy tu ten kącik, może jakaś dziewczyna tu w końcu looknie zanim do tego 10 000 posta dobijemy