Poszukiwania koszulki
-
michal_zochu
- Nowicjusz
Poszukiwania koszulki
Witam wszystkich
Wiecie gdzie mogę kupić taki t-shirt FABUŁY?
Z góry dzięki za pomoc!
Wiecie gdzie mogę kupić taki t-shirt FABUŁY?
Z góry dzięki za pomoc!
Re: Poszukiwania koszulki
Masz adres strony na zdjeciu. Poszukaj na tym preorder.pl. Powinnes znalezc.
Fail 
A ten watermark za logiem strony wygląda jak te znaki wodne z allegro, pewnie ten cały Preorder ma tam sklepik
A ten watermark za logiem strony wygląda jak te znaki wodne z allegro, pewnie ten cały Preorder ma tam sklepik
-
michal_zochu
- Nowicjusz
Proszę bardzo Panowie....
Oczywiście nigdy wcześniej przecież nie szukałem na allegro.... jak bym tam znalazł to bym sie pewnie nie pytał
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Fabula&category=1454Oczywiście nigdy wcześniej przecież nie szukałem na allegro.... jak bym tam znalazł to bym sie pewnie nie pytał
- Violet Rocket
- Specjalista
Adam na mistrzów to ty się nie dostaniesz 
Coraz słabsze riposty na tym forum są
Coraz słabsze riposty na tym forum są
- Violet Rocket
- Specjalista
E tam, nie zależy mi na byciu wyróżnionym na jakiejś gimbusiarskiej stronie typu Mistrzowie czy inne demoty dla załamanych 14 latków.
Modrzew to klasyka pewnej grupy dyskusyjnej swoją drogą. Brak przekleństw ogranicza tutaj dobre riposty : )
Najlepiej to kupic sobie specialny papier do drukarki, samemu drukowac wzory i poprostu przyprasowac wzor z kartki na koszulke.
Z kumplami zrobilismy sobie pare lat temu koszulki z napisam 'DJ Team' i pojechalismy na Sunrise, wszedzie nas wpuscili, na loze vip, a kumpla z kamera nawet na konsolete. Hehe
Z kumplami zrobilismy sobie pare lat temu koszulki z napisam 'DJ Team' i pojechalismy na Sunrise, wszedzie nas wpuscili, na loze vip, a kumpla z kamera nawet na konsolete. Hehe