Poszukuje dużo .
Poszukuje dużo .
Poszukuje dużo sampli,fx,perc i wogole all. typu Minimal,tech,house,dark,ambient wtyki mogą być a propo jak się je wkleja ?
Re: Poszukuje dużo .
Kurw@ dzieciaku masz wszystko na forum a ty chcesz miec jeszcze wylozone na tacy? Nie mozesz sobie poszukac? Wszystkiego jest pod dostatkiem. Odpowiedni temat i voila
Naucz sie tez poprawnie zakladac temat.!!! Co za Neo Kid -.-
Naucz sie tez poprawnie zakladac temat.!!! Co za Neo Kid -.-
powinineś mnie jakiś szacunek do każdego co tu weszedł,lepiej jak bym siedział pod blokiem i ku... palił czy lepiej jak tu pisze i robie traczki . chyba to drugie nie ? a co do ''szukania'' mam all co tu dali . nie jestem Kid .
Ja mam szacunek do userow a nie do pijawek. Skoro masz wszystko (czyli jakies 20k tematow z uploadami) to dlc masz tylko 50 postow? Powinnes podziekowac jakims komentarzem procz thxa badz opinia za upki skoro masz szacunek (jak go oczekujesz ode mnie)
Od takich internet glupieje wiec niewiem czy to dobra wymiana za palenie pod blokiem.
Hmm skoro wszystko masz to po co ci wiecej? Pech forum sie widocznie wyczerpalo..o.O
Od takich internet glupieje wiec niewiem czy to dobra wymiana za palenie pod blokiem.
Hmm skoro wszystko masz to po co ci wiecej? Pech forum sie widocznie wyczerpalo..o.O
Base nie przejmuj się nim niech sobie radzi sam .
Veagance albo cos przekrecilem ma dobre sample ale drogie :(
Veagance albo cos przekrecilem ma dobre sample ale drogie :(
Tak, zdecydowanie lepiej.DAVIDSOUR pisze:lepiej jak bym siedział pod blokiem i ku... palił
Z Getionary.pl:DAVIDSOUR pisze:nie jestem Kid
kid
- dziecko
- radekdudek11
- Specjalista
Na avatarze siedzisz pod blokiem hehe. . . .Uwierz wszystko to co chcesz jest na forum.Fx i perki sam upalem nie raz.i linki sa aktywne napewno