Powrót Ekwadora...
Powrót Ekwadora...
Uwaga ... tego sie chyba nikt nie spodziewal .. znany chyba wszystkim w Polsce i nie tylko najglosniejszy najbardziej zwariowany i odlotowy club powraca i to z ostra para ... juz 10-siatego listopada odbedzie sie reaktywacja clubu, ktorego stery przeja ten sam wlasciciel ktory prowadzil manieczki za czasow jego swietnosci ...
Czy bedzie jeszce o nim tak glosno jak przedtem .... co Wy Na to ?
LINE-UP:
Ron van den Beuken
Nitrous Oxide
Radeck
Hazel
Drum
Insane
Wstęp 15zł
Czy bedzie jeszce o nim tak glosno jak przedtem .... co Wy Na to ?
LINE-UP:
Ron van den Beuken
Nitrous Oxide
Radeck
Hazel
Drum
Insane
Wstęp 15zł
-
69
Re: Powrót Ekwadora...
A my na to: jeb** Ekawdor! Jeb** wixęDyzm4 pisze:co Wy Na to ?
Matko, myślałam, że niedożyję reaktywacji stolicy wixy... Jak sie myliłam :/
-
Dj RAJDON
szczerze losy tego klubu mie nie interesuja ale jak sie reaktywuje to chyab dobrze

- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
(E)kwador dawno już się reaktywował, ale bez Krisa dyskoteka już nie ma takiego blasku...
Paul van Houten, Wiem ze dawno się reaktywował i zobacz kiedy ten temat był napisany a kiedy była reaktywacja...
A dyskoteka blask ma bo ciagle grają tam jakies gwiazdy...!
A dyskoteka blask ma bo ciagle grają tam jakies gwiazdy...!
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
Dyzm4, Sorry, ale to chyba prywatne zdanie każdego z nas
Byłem na Andrzejkach w Ekwadorze i niezbyt mi przypadła do gustu publika... No bo DJ-e naprawdę spox...
-
DJ FIGA
<lol2> to juz byla dawna mowa o powrocie ekwadoru mial on powrucic pod inna nazwa ten sam wlasciciel ale nazwa zostaje te sama i cpalnia powstaje
ekwador jest poczatkiem wszystkich dyskotek od niego zaczela sie muzyka powstali dj a przedewszsytki ludzie zaczeli Speedowac itd
ekwador jest poczatkiem wszystkich dyskotek od niego zaczela sie muzyka powstali dj a przedewszsytki ludzie zaczeli Speedowac itd
-
Kevin
"maniczki" hmnn..na same wypoeidzenie te slowa mam w głowie białe rekawiczki i słwa JAZDAA..
To nie dla mnie
To nie dla mnie
- Konstantyn XI
- Klubowicz