Powstanie nowego działu

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Moudy

Re: Powstanie nowego działu

Post autor: Moudy »

Może i ciężko. No ale to forum mnie zniechęca do pobierania bo nie wiem jak szukać, tym bardziej przez podbijanie tematów.
Jak by był chociaż obowiązek wpisywania w nazwie tematu podgatunku to byłoby okej.
Awatar użytkownika
Soczek
Weteran

Post autor: Soczek »

Mundek pisze:wyobrażasz sobie to forum zawalone wszystkimi możliwymi działami muzyki?? samo znalezienie właściwego działu graniczyło by z cudem wystarczy żeby panowie-moderatorzy postarali sie żeby przy tematach wyegzekwować dopisywanie podgatunku nie???
zgadzam się... podgatunków House jest dość sporo.. teraz dwa pózniej znów dwa, a pewnie ilość upków będzie nie za duża bo większość nie rozpozna wielu gatunków..
Awatar użytkownika
Yvcia
Specjalista

Post autor: Yvcia »

Ja uwazam ze po to jest forum muzyczne, aby kazdy gatunek muzyczny był w jasny sposób odznaczony i miał swój dział... Taka jest tematyka forum i jego funkcja...
Awatar użytkownika
Mundek
Weteran

Post autor: Mundek »

Moudy pisze:Może i ciężko. No ale to forum mnie zniechęca do pobierania bo nie wiem jak szukać, tym bardziej przez podbijanie tematów.
Jak by był chociaż obowiązek wpisywania w nazwie tematu podgatunku to byłoby okej.
tak więc: panowie moderatorzy! apeluje aby w regulaminie dodać obowiazek dodania podgatunku wrzucanego utworu aby zapobiec wszelakiemu niezadowoleniu społeczności muzikum... mysle że moudy sie do tego apelu przyłączy xD
Moudy

Yvcia racja.
chociaż jak tak chwilę pomyśleć to ten pomysł z obowiązkowym nakładaniem gatunku do nazwy tematu jest troche do bani bo zwykły wyjadacz chleba może się nie orietować, a jak będzie taka podkategoria FIDGET to przynajmniej będzie umiał to rozróżnić i widzicie +5 do nauki w rozponawaniu gatunków. Nie dość że estetyka to jeszcze mądrości nabierza same pozytywy.
Poza tym jak by było właśnie więcej podgatunków ja akurat chcę tylko te dwa w jednym Deep-Fidget. Ale pomijając to, możecie sobie wyobrazić że zlikwidował by się problem niepotrzebnych podbijań tematów które niektóre nowo dodane nuty pchają w dół, bo niektóre np dzisiaj dodane nutki zostają wypychane w dół jak ktoś podbije tematy z Lipca.
byłaby mniejsza ilość dodawanych nutek na dany dział więc nie byłoby problemu podbijania tematów. 3 pozytywy... Ogólnie będzie łatwo i szybko można pobrać to co komu odpowiada a nie przeskakiwać poklei tematy i dawać wstecz, a to zabiera czas i denerwuje.
Awatar użytkownika
Soczek
Weteran

Post autor: Soczek »

No to czekajmy na Moderatorów zdanie i Chomika :)
Twardy

Post autor: Twardy »

:ziew:
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Kurde... chcieli "rege" dostali... i co tam jest? pustka.... chcieliśmy podziału w WP (dla porządku) jest i tak syf ;)

Więc przemyślcie jeszcze raz czy warto kogoś fatygować, czy to coś zmieni, czy tylko będzie znowu dział z setką tematów na rok...

Po kościach czuję, że i tak to nie przejdzie, warto raczej by było przycisnąć Chomika o ten porządek z rangami dla WP ;)

Pozdro ;)
Moudy

de-sonic pisze:Kurde... chcieli "rege" dostali... i co tam jest? pustka.... chcieliśmy podziału w WP (dla porządku) jest i tak syf ;)

Więc przemyślcie jeszcze raz czy warto kogoś fatygować, czy to coś zmieni, czy tylko będzie znowu dział z setką tematów na rok...

Po kościach czuję, że i tak to nie przejdzie, warto raczej by było przycisnąć Chomika o ten porządek z rangami dla WP ;)

Pozdro ;)
To ktoś chciał a nie ja, te Regge, Reagga czy tego typu. Nie moją winą jest to że świeci pustkami.
Ja osobiście mogę się zobowiązać że będę upał często do działu z Deep-Fidgetem bo trochę tego mam i będzie tego.
A syff w WP jest przez to, że żaden moderator tego działu nie pilnuje, ale jest harmonia że to tam idzie a to tam i łatwo się odnaleźć. A że trafii się czasem jakiś dzieciak który będzie robił demolke to już nie moja wina, a moderatorzy powinni czasem tam zaglądać i pilnować po to w końcu są. Jest tyle tych modów... albo za mało to by jeszcze kogoś powołali.
lipnie byłoby jak dema remixy sety itd było razem WP więc widzisz Sonic te podziały się przydają
Awatar użytkownika
Yvcia
Specjalista

Post autor: Yvcia »

Prosimy bardzo Naszego Kochanego Admina Chomika o Analize naszej prosby i pozytywne rozpatrzenie ;)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Pomysł Genialny Jakich Wiele na Tym Forum xD Więc Temat Zamykam!
Zablokowany