Powstanie nowego działu
Re: Powstanie nowego działu
Napisałam ze w miare moich możliwości i posiadania materiałów, bede systematycznie uzupełniać ten dział,biore to na swoją klate :p
A możecie mi wierzyć ze jest sporo tematów które mozna poruszyc:p
Jesli chodzi o to że nic nie wniesie do foum, to Hyde Park to własnie taki dział w którym takie rzeczy mogą sie znajdować, z reszta nie wiem, dłużej jesteście ode mnie, wiec sie lepiej znacie..
Juz mi sie wszystkiego odechciewa gdy widze taki entuzjazm jak powyżej... :/
A możecie mi wierzyć ze jest sporo tematów które mozna poruszyc:p
Jesli chodzi o to że nic nie wniesie do foum, to Hyde Park to własnie taki dział w którym takie rzeczy mogą sie znajdować, z reszta nie wiem, dłużej jesteście ode mnie, wiec sie lepiej znacie..
Juz mi sie wszystkiego odechciewa gdy widze taki entuzjazm jak powyżej... :/
-
Twardy
To ja wnoszę o założenie działu Ogród i Działka!
Być może przyda się komuś moje doświadczenie które zdobyłem kosząc trawę i sadząc pomidory! 
dobrze gada!Polejcie Mu!Twardy pisze:To ja wnoszę o założenie działu Ogród i Działka!Być może przyda się komuś moje doświadczenie które zdobyłem kosząc trawę i sadząc pomidory!
![]()
-
Moudy
Ogród i działka Lmao pheh d:
No to jak już ten ogródek, to jeszcze "Hodowla bydła i zboża rolnego" d:
Mamy na forum na pewno kilka osób które mają swoje gospodarstwo to się przyda {:
No to jak już ten ogródek, to jeszcze "Hodowla bydła i zboża rolnego" d:
Mamy na forum na pewno kilka osób które mają swoje gospodarstwo to się przyda {:
- David Beilan
- Ekspert
W ogóle nie rozumiem znów tej dyskusji
Dlaczego chcemy zrobic z muzikum jakieś wielotematyczne forum .. Mamy zajmowac się przede wszystkim muzyką, a nie jakimiś zbędnymi tematami.. Myślę, iż w zupełności wystarczy hydepark , bez żadnego podziału :]
-
Twardy
Dokładnie, to jest forum muzyczne a nie zakład blacharsko-lakierniczy aby tworzyć dział Zdrowie i Uroda 
-
Moudy
Oj chyba się kobiety obrażą (:Twardy pisze:Dokładnie, to jest forum muzyczne a nie zakład blacharsko-lakierniczy aby tworzyć dział Zdrowie i Uroda![]()
David - a to powiedź mi po co istnieją działy takie jak Motoryzacja, Telefonia, Komputery i internet
Praca. Skoro dopiero niby chcemy robić forum wielotematyczne... Mi się wydaje że już takie jest.
Wiecie co, jeśli Wy sobie kpicie ze mnie i rzucacie mi tu jakimis tekstami o ogródkach, to ja dziekuje bardzo, prosze o zamknięcie tego tematu.
Generalnie w ogóle przestaje działać na forum, chciałam wyjść z inicjatywa, żeby było ok, a tu takie żarty. Dziekuje wszystkim za współprace. Naprawde miło było mi poznac. Żegnam
Generalnie w ogóle przestaje działać na forum, chciałam wyjść z inicjatywa, żeby było ok, a tu takie żarty. Dziekuje wszystkim za współprace. Naprawde miło było mi poznac. Żegnam
no i fochYvcia pisze:Wiecie co, jeśli Wy sobie kpicie ze mnie i rzucacie mi tu jakimis tekstami o ogródkach, to ja dziekuje bardzo, prosze o zamknięcie tego tematu.
-
Marcin
Ja proponuje dział Wasze Najlepsze Zgony Alkoholowe
to chyba na tyle ale co do działu co nam szkodzi założyć może tam ludzie będą bardziej wysilać się z pisaniem.