Powstanie nowego działu
Powstanie nowego działu
Zwracam sie z uprzejmą prosba do Naszej Kochanej Administracji Forum, aby w Hyde Park powstał dział o tematyce ZDROWIE,URODA .
Prośbę swą motywuję tym iż obecnie nie ma miejsca, w którym moglibyśmy pisac o tym jak dbać o siebie, dobrze wygladac, wymieniac sie spostrzezeniami dotyczącymi naszego zdrowia i samopoczucia. Mogłabym wymienic wiele innych tematów które moglyby sie znaleźć w tym dziale, jednak nie chce zabierac cennego czasu.
Porosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby, zobowiazuje sie całkowicie zaangażowac w ten dział.
Pozdrawiam, Yva.
Prośbę swą motywuję tym iż obecnie nie ma miejsca, w którym moglibyśmy pisac o tym jak dbać o siebie, dobrze wygladac, wymieniac sie spostrzezeniami dotyczącymi naszego zdrowia i samopoczucia. Mogłabym wymienic wiele innych tematów które moglyby sie znaleźć w tym dziale, jednak nie chce zabierac cennego czasu.
Porosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby, zobowiazuje sie całkowicie zaangażowac w ten dział.
Pozdrawiam, Yva.
- DJTeQuila Inc
- Weteran
Re: Powstanie nowego działu
Pomysl trafiony i ja go popieram cos dla urody i zdrowia sie przyda nieraz szukałem róznych porad w tym temacie wiec jestem za 
-
Moudy
Jest pełno tego typu serwisów, ale co tam...
niech powstają różno-tematyczne działy.
Jak Administracja nie chce dodawać nawet podkategorii muzycznych to niech będzie nawet takie coś. W koncu działy "Komputery i internet" czy "Motoryzacja" istnieje a to ma mało wspólnego z muzyką
niech powstają różno-tematyczne działy.
Jak Administracja nie chce dodawać nawet podkategorii muzycznych to niech będzie nawet takie coś. W koncu działy "Komputery i internet" czy "Motoryzacja" istnieje a to ma mało wspólnego z muzyką
No to tylko poparcie tezy na rozmaitości i wszechstronności 4um 
Ja już jestem taki piękny że mi się tam raczej nie przyda :mrgeen: ale czasami może poczytam
Ja już jestem taki piękny że mi się tam raczej nie przyda :mrgeen: ale czasami może poczytam
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
Hmm
Racja - przydał by sie dział - wkoncu Nasze Lejdis nie gadały by na Sb o wypadających włosach
D

Jestem za, dobry pomysł Yvcia
zawsze sie przyda taki dział... wiele dziewczyn i pewnie faceci (nieliczni) by korzystali z tego zapewne..
hmm no cóż... bądźmy dobrej myśli 
Pomysl zajefajny wiec mysle ze Chomik powinien do tego podejsc na powaznie :p
ta ta to ja poproszę siłownia i fitnessDj Anshe pisze:Pomysl zajefajny wiec mysle ze Chomik powinien do tego podejsc na powaznie :p
No Bartezz dzieki za komentarz. Piszesz tak jakby rewolucja miala nastapic poprzez powstanie tego działu. Chyba własnie po to jest forum,żeby sie rozwijać i dążyć do nowości, czy też sie mylę? Poza tym piszesz ze masz nadzieje ze nie powstanie, jakby miało Tobie to w jakiś sposób zaszkodzić..
Iż to będzie kolejny dział nie wnoszący nic do forum.Zainteresowanie będzie przez krótką chwile i po czasie emocje wam puszczą i będzie świecić pustkamiYvcia pisze:No Bartezz dzieki za komentarz. Piszesz tak jakby rewolucja miala nastapic poprzez powstanie tego działu. Chyba własnie po to jest forum,żeby sie rozwijać i dążyć do nowości, czy też sie mylę? Poza tym piszesz ze masz nadzieje ze nie powstanie, jakby miało Tobie to w jakiś sposób zaszkodzić..
-
romeoxx
Z drugiej strony ten dziwny czlowiek ma racje
Iż to będzie kolejny dział nie wnoszący nic do forum.Zainteresowanie będzie przez krótką chwile i po czasie emocje wam puszczą i będzie świecić pustkami