Problem
- BadSantaClaus
- Weteran
Re: Problem
Co Ty piszesz chłopie
heh.. Poprostu ktos na Twoje forum wrzucil jakas nutke, a najpierw sciagnal to od nas, i nie chcialo mu sie zmienic adresu forum w nutce.. Lol
temat zamykam.
temat zamykam.
Haha, wiedziałem, że sie do tego przyczepisz
Ale przyłączam się do pytania "co to jest alians"
-
Marcin
Dla mało kapownych...
Alians to inaczej sojusz, porozumienie o wspólnym działaniu mające doprowadzić do osiągnięcia określonego celu.
To tyle ode mnie...
Alians to inaczej sojusz, porozumienie o wspólnym działaniu mające doprowadzić do osiągnięcia określonego celu.
To tyle ode mnie...
Alians to tez Grupa ubezpieczeńKabun pisze:Dla mało kapownych...
To tyle ode mnie...
tak wogóle to które forum jest Twoje...? te wylaczone czy te z 16-stoma uzytkownikami..?
Pytam, bo chcemy Ci je shakować ^^
Pytam, bo chcemy Ci je shakować ^^
hahahaha czyli generalnie zamiast ''wrzuca z aliansem waszego forum''moglo być wrzuca z grupą zabezpieczenień waszego forumBartezz pisze:Alians to tez Grupa ubezpieczeń![]()
No kolego arizz , rzeczywiście twoje forum stanowi niebezpieczną konkurencję dla muzikum , miałem nikomu nie gadac , ale chomik wynają hakerów żeby cie ściągnęli przy pomocy wpisywania adresu forum do wrzucanych nutek , tego rzadkiego sposobu włamywania uczą w klasztorze shaolin ..
Pozdro ^^ i strzeż się
P.S dzis ten temat idzie na demoty