Problem z Fl Studio
-
eRRoR
Problem z Fl Studio
Cze, mam problem z FL-em, gdy chcę go uruchomić pojawia się tylko klepsydra i nic, komp świeżo po formacie, zmiana daty też nie pomaga, używam tej samej instalki i cracka co kiedyś (gdy działało), nie wiem co się dzieje. Będą plusy. Z góry thx.
-
MAD_MAXX
Re: Problem z Fl Studio
szczerze nie obchodza mnie plusy bo ani nie zmienia poziomu mojego zycia ani mnie nie uciesza, ani nie bede mial nowej kobiety w lozku, ani nie zrobie postepu w muzyce...
takze
Mi sie tez tak dzieje, od kiedy kupilem karte presonus Audiobox USB. musze wyciagac interface usb i wsadzac od nowa i modlic sie zeby zaskoczylo.
A ty jaka masz karte? Zmieniales karte albo cos od poprzedniego razu kiedy sie uruchomil dziad?
takze
Mi sie tez tak dzieje, od kiedy kupilem karte presonus Audiobox USB. musze wyciagac interface usb i wsadzac od nowa i modlic sie zeby zaskoczylo.
A ty jaka masz karte? Zmieniales karte albo cos od poprzedniego razu kiedy sie uruchomil dziad?
-
DjActivelb
może nie masz jakiegoś sterownika np Direxta bo to nie tylko jest do gier,
albo załatw sobie najświeższa wersje
albo załatw sobie najświeższa wersje
-
eRRoR
Co do DirectXa to mam tego co przedtem.
P.S
A uruchomienie w zgodnosci z win me tez nic nie daje.
P.S
A uruchomienie w zgodnosci z win me tez nic nie daje.
-
Luxus
Ściągnij sterowniki ASIO one są bardziej do FL i dzwięku może to coś pomoże ale moim zdaniem ściągnij inną wersję FL