Problem z instalacją fify 11 [HELP]

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Okej. Więc tak.. wczoraj u kumpla normalnie się zainstalowała.. wziąłem ją by zainstalować i wyskakuje błąd.. a ja nie ogarniam xD . Do rzeczy:
-problem polega na tym, że gdy Instaluje ją przez Deamona (najnowsza wersja) dziś pobierałem specjalnie^^ to dochodzi do 0.6 % i wyskakuje mi Error :mad:
dokładnie takie coś :
w9vf6g.jpg (15.25 KiB) Przejrzano 44 razy
wiecie co jest 5?;x
Awatar użytkownika
Charis
Klubowicz

Re: Problem z instalacją fify 11 [HELP]

Post autor: Charis »

Mi takie coś przy Airbornie wyskakiwało. Ale przeinstalowałem Windowsa i już było ok. A swoją drogą, to fajna Fifa w tym roku. Ale na X360 i tak moim zdaniem najlepsza ; )
Awatar użytkownika
Play on Me
Użytkownik

Post autor: Play on Me »

Heh, kiedyś tak miałem z fifą 08, u kumpla normalnie, u mnie się nie zainstalowało. Ja tam dam dobrą radę, przeżuć się na PESa :D
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Spróbuj uruchomić instalator jako administrator (w XP PPM>Uruchom jako) i odznacz tego ptaszka o ochronie danych pod pierwszym polem wyboru - skrina nie dam bo mam siódemkę niestety ;) Może zadziałać :D Jak nie to uruchom łamanie zabezpieczeń w Daemonie (powinieneś znaleźć). Jak to też się na ciebie wypnie to spróbuj innego programu: MagicDisca albo Alcohola 120 :)

PS. Co to za pani na twojej tapecie? xD
lpm

Post autor: lpm »

Pobiez i zainstaluj

Kod: Zaznacz cały

http://www.przeklej.pl/plik/vcredist-x86-exe-0011eh2ci8cf
lpm

Post autor: lpm »

vcredist_x86.exe jest to biblioteka Visual C++ wymagana do uruchomienia niektórych aplikacji.Jak widac na oknie ktore wywalil ci stantardowo xp, system nie moze uzyskac do niej dostepu.Wiec albo jest uszkodzona (nowa pod linkiem)albo jej nie ma, na co wskazywal by kod 21.powyższa rada co do instalacji jako administrator jak najbardziej na miejscu.Po instalacji biblioteki,instalacji gry i restarcie systemu sama gre uruchom takze z prawami administratora.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

dzieki wielkie ;D juz dziala; D
ODPOWIEDZ