PROMO SKŁADANKA MUZIKUM vol.1 WYNIKI!!

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
DJ Krzyk

Re: PROMO SKŁADANKA MUZIKUM vol.1 WYNIKI!!

Post autor: DJ Krzyk »

Nom powiem że ciekawie to wyszło :p Przejścia jak najbardziej dają radę, co do doboru utworków, to trochę bym podyskutował, ale ogólnie wychodzi na to, że mamy podobny gust :] Tylko kuźwa czemu akurat w Moim utworku są takie jakieś dziwne zacięcia? xD Rozumiem, że było za szybkie tempo, musiałeś zwolnić no i pewnie to dlatego :p No ale trudno, ważne że w ogóle się dostałem. Ogólnie Set przyjemnie się słucha, jest bardzo ładny :) Gratuluję Chris :p

PS: Monika, piękna okładka :* :p
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Niezle to wyszlo :D dzieki ze sie na niej znalazlem ;) pobierac pobierac xd

pozdro ;)
Tom Corman

Post autor: Tom Corman »

o ch*j, ja i wyróżnienie, a to ci dopiero wiadomość xD
Dzięki ;)

ps.
Lecz to można zrozumieć, gdyż nie każdy urodził się muzykiem i nie każdy z miejsca wymyśli swoją melodie
a po co wam melodie, spójrzcie na mój wałek, nie chodzi o jakąś bujną melodyjkę i oklepane dźwięki na których jadą wszyscy, może moje brzmienia siadają, ale robiłem je sam wraz z dźwiękiem startującego samolotu który w tym wałku jest główną atrakcją moim zdaniem i nie trudziłem sobie głowy melodią, po prostu melodia to nie wszystko, liczą się dźwięki i oddanie im uczuć, charakteru itp, aby odwzorowywały autora, albo to jak się w danym momencie czuje lub co chce wyrazić i takie jest moje zdanie na ten temat ;)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

no no skladaneczka wyszla zaje... :D trzeba bedzie szykowac nastepna a teraz wlasnie trzeba ja wypuscic w swiat :) ale to sie zajmiemy tym :)
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Rozumiem że poziom tej składanki jest zbyt wysoki jeżeli chodzi o moje nuty .
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Widzę Ty wciąż się czepiasz...
Nie przysłałeś mi aktywnego linku wiec nie mogłem nawet przesłuchać twojego utworku...
Ciekawe ze 3 osoby do których prócz Ciebie wysłałem prośbę o świeży link potrafiły mi go przesłać, a Tobie było jakoś zbyt ciężko...
Ludzie nie niszczcie mnie ;/ ;/ ;/
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Akurat w tą sobotę miałem swoje 8naście i zbytnio nie miałem czasu ale jakiś tam link Ci podesłałem . Dobra mój błąd .
Awatar użytkownika
creatix
Użytkownik

Post autor: creatix »

Może na nast&#281 ;p ną sie załapie ;)
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Czas był do piątku na zgłoszenia, znaczy dokładnie do czwartku wieczorem jak już szedłem spać xD Później już nie zwracałem uwagi na linki, skupiłem się na wyborze utworków :)

Na następną składankę może się załapiesz, zobaczymy co mi podeślesz jak będą eliminacje ;)

Pozdrawiam Krzysiek :D
Moudy

Post autor: Moudy »

Co do seta nie mam zastrzeżeń.
Ale co do tracków to tak. Same remiksy powybierane, i tak jak Chris powiedział że, wszystkie podobne - no i racja. Następnym razem może wybierajcie więcej produkcji autorskich - albo chociaż innowacyjnych remiksów.
Fajne przejścia - podoba mi się, jest nieźle.
Ale skoro to jest set/składanka to ze składanka to od razu mi się kojarzy takie coś jak narracja. Fajnie by było jeśli, ktoś by głosem prezentował jaki utworek leci, kto zrobił jaki klimat itd - Tak jak to jest na większości składanek. Zawiodło mnie to lekko.
Bo na ogół milej się słucha jeśli słyszy się głos, z tym się chyba zgodzicie.

Niektóre nutki dają rade. Ale ogólnie 'muzykowicze' tego forum to jeszcze nie jest ten poziom..
track nr 05 mi przypadł do gustu i 06, chyba jedne z lepszych na tej składance
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Załatwiłem u takiego typka z "konkurencyjnej" stronki z nutkami i promocją.. że składaneczka poleci na zagraniczne stronki itp :) oj sami zobaczycie zresztą za jakiś czas w google :)

pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
franec
Klubowicz

Post autor: franec »

Fajna składaneczka, w dodatku z moim remixem ^D^ wielkie dzięki i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

zalazpalem sie extra xD
Zablokowany