Witam Od jakiegoś czasu myślałem już o tym ale dzisiaj stwierdziłem aby pomysł zamieścić tutaj i poznać wasze zdanie na ten temat
A wiec wpadłem na pomysł zrobienia(zorganizowania) radia naszego forum
Serwer posiadam na czas nie określony(mam taka nadzieje )
parametry:
Jakość nadawania: 320kbps
Ilość slotów: 64(można zwiększyć jak będzie dużo chętnych)
Wypowiadajcie się w tym temacie :)
pozdrawiam :)
i liczę ze to wypali :P
Jestem jak najbardziej na tak. Ten temat był już poruszany wiele razy na forum i zawsze zainteresowanie było spore, mam nadzieje, ze będzie tak i tym razem.
Niech Chomik założy serwer na shoutcascie i może coś z tego być,chociaż nie wiem czy z tego serwera muzikum by pociągnęło Ja osobiście piszę się na to i mogę bardzo chętnie grać House Night Session
hmm ja tez jestem za tym ale pamietam ze juz kiedys tez byl taki pomysl i niestety jak zawsze dobre pomysly nie wypalaja... no ale coz warto sprobowac.
No ale teraz jest bardziej do przodu . Wszystko zależy od chęci kilku-kilkunastu osób. Jestem za, bardzo chętnie bym słuchał takiego radia, bo Dj-e z naszego forum to gwarancja dobrej muzyki.
Kolejny świetny pomysł. Ludzie najpierw zrealizujcie jeden a potem nastę ne... Zachciało się wam koszulek temat ucichł... Zachciało wam się Składankę Muzikum temat ucichł... Padło pytanie zmian na forum temat też ucichł... Zaczynacie wszystko od dupy za przeproszeniem... Wszyscy są chętni a jak przychodzi okres do pracy to niema nikogo... Sądzę, że lepiej zrealizować jeden plan konkretny a nie kilka.
Jakośc nadawania tylko 320 ? czy do 320 ? Bo przy słabych laczach momentalny bufor..
Jestem jak najbarziedzj za, choc gram juz w FTB, i mam nadzieje ze dali by mi zgode na pogranie tutaj Disco Polo Szoł ha
Moze dlatego ze duzo osob mysli, ze to latwe, wybrac pare utworow, zmixowac w Virtual DJ i wszystko jest cacy. Ale same ustawienia, serwery, strony, a w samym graniu to co ludziom sie podoba...to nie jest latwe. Publika ma swoj gust i ciezko sie dopasowac, czesto trzeba sie poswiecic zeby przypodobac sie sluchaczom. Niekomercyjny DJ musi grac komerche, to go boli ale pomaga mu w rozwinieciu jakiejkolwiek, nawet amatorskiej kariery.
Dla wyjasnienia, nie wzialem tego z glowy a z doswiadczenia, gralem w radiach internetowych majac 15 lat, od 2 lat nie gram.
BadSantaClaus pisze:Jakośc nadawania tylko 320 ? czy do 320 ? Bo przy słabych laczach momentalny bufor..
Jestem jak najbarziedzj za, choc gram juz w FTB, i mam nadzieje ze dali by mi zgode na pogranie tutaj Disco Polo Szoł ha