Radio Forumowe...!!! :)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Radio Forumowe...!!! :)

Post autor: Ghost »

Witam :) Od jakiegoś czasu myślałem już o tym ale dzisiaj stwierdziłem aby pomysł zamieścić tutaj :) i poznać wasze zdanie na ten temat ;)

A wiec wpadłem na pomysł zrobienia(zorganizowania) radia naszego forum :)
Serwer posiadam na czas nie określony(mam taka nadzieje :D )
parametry:
Jakość nadawania: 320kbps
Ilość slotów: 64(można zwiększyć jak będzie dużo chętnych)

Wypowiadajcie się w tym temacie :)
pozdrawiam :)
i liczę ze to wypali :P
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: Radio Forumowe...!!! :)

Post autor: Krzychu »

Jestem jak najbardziej na tak. Ten temat był już poruszany wiele razy na forum i zawsze zainteresowanie było spore, mam nadzieje, ze będzie tak i tym razem. ;)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Niech Chomik założy serwer na shoutcascie i może coś z tego być,chociaż nie wiem czy z tego serwera muzikum by pociągnęło ;) Ja osobiście piszę się na to i mogę bardzo chętnie grać ;) House Night Session xD
Awatar użytkownika
Hans88
Użytkownik

Post autor: Hans88 »

No takie radyjko to by bylo naprawde cos :) popieram Ghost'a w 100% xD
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

No fajna sprawa, mam nadzieje , że nie ucichnie :) Pomógł bym, ale sie nie znam :)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

No Ba! ze Jestem Za.Sam Kiedyś w Tym Maczałem Palce :D i Wiem Jak To Jest być Dj Radiowym :D O yeah! ;D Choć Raz W Zyciu Ghost dobrze gadasz xD
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

hmm ja tez jestem za tym :) ale pamietam ze juz kiedys tez byl taki pomysl i niestety jak zawsze dobre pomysly nie wypalaja... no ale coz warto sprobowac.
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

No ale teraz jest bardziej do przodu :) . Wszystko zależy od chęci kilku-kilkunastu osób. Jestem za, bardzo chętnie bym słuchał takiego radia, bo Dj-e z naszego forum to gwarancja dobrej muzyki. :D
Marcin

Post autor: Marcin »

Kolejny świetny pomysł. Ludzie najpierw zrealizujcie jeden a potem nast&#281 ;p ne... Zachciało się wam koszulek temat ucichł... Zachciało wam się Składankę Muzikum temat ucichł... Padło pytanie zmian na forum temat też ucichł... Zaczynacie wszystko od dupy za przeproszeniem... Wszyscy są chętni a jak przychodzi okres do pracy to niema nikogo... Sądzę, że lepiej zrealizować jeden plan konkretny a nie kilka.

Pozdro by Kabun ;)
Awatar użytkownika
BadSantaClaus
Weteran

Post autor: BadSantaClaus »

Jakośc nadawania tylko 320 ? czy do 320 ? :P Bo przy słabych laczach momentalny bufor..
Jestem jak najbarziedzj za, choc gram juz w FTB, i mam nadzieje ze dali by mi zgode na pogranie tutaj :D Disco Polo Szoł :D ha :D
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Moze dlatego ze duzo osob mysli, ze to latwe, wybrac pare utworow, zmixowac w Virtual DJ i wszystko jest cacy. Ale same ustawienia, serwery, strony, a w samym graniu to co ludziom sie podoba...to nie jest latwe. Publika ma swoj gust i ciezko sie dopasowac, czesto trzeba sie poswiecic zeby przypodobac sie sluchaczom. Niekomercyjny DJ musi grac komerche, to go boli ale pomaga mu w rozwinieciu jakiejkolwiek, nawet amatorskiej kariery.

Dla wyjasnienia, nie wzialem tego z glowy a z doswiadczenia, gralem w radiach internetowych majac 15 lat, od 2 lat nie gram.
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

BadSantaClaus pisze:Jakośc nadawania tylko 320 ? czy do 320 ? :P Bo przy słabych laczach momentalny bufor..
Jestem jak najbarziedzj za, choc gram juz w FTB, i mam nadzieje ze dali by mi zgode na pogranie tutaj :D Disco Polo Szoł :D ha :D
do :)
Awatar użytkownika
Zalef aka Staffu
Ekspert

Post autor: Zalef aka Staffu »

Jestem za - Kabun zapomniales ze Plakietki na zlot tez ucichły.... xD
Zablokowany