Jesteś popi*rdolony ;d
Takie reklamy się możesz w dupę wsadzić.
Jeżeli nie dasz 2-4 tyś i nie wstawisz rekalmy na porządne serwisy gdzie mają około 10-50 tyś unikalnych wejść to *uja zrobisz.
A tak swoją drogą to na daremno , muzikum było 10x bardziej rozkręcone w latach 2008-2010
Jak wpierdolili się ci po*ebani @ co h*ja robią , do tego spi*rdolili całe forum , dają jednemu drugiemu moda co jest na forum parę msc , przecież na tym forum jest największy rozpierdol , bałagan , syf i gnój , podobał mi się ten serwer lata temu , dziennie newsy , teraz np. heh dziś to ku*wa oprócz Marcinka w dziale Electro House czy House oprócz jego 2 nut nic nie zostało dodane , wszyscy już czerpią z kilkanastu innych lepszych zorganizowanych for muzycznym , w porządku , stylu , z dobrą EKIPĄ , a tu ? no ku*wa ... z moich kumpli co tu znałem od 2009 20/30 , został może 1-2 , co wchodzi tak jak ja , spr. czy coś jest " h*ja jest" i wychodzi , spadła i to już wam w *uj ilość unikalnych wejść , forum jest *uja warte , hehe śmieszne ale forum ze stażem 2msc ma większą ilość postów na dobę
Ale tak jak gadałem 3msc temu spadacie i co ? piszę po 2-3 msc i do DNA brakuję jeszcze troszkę , ale dobrze , bo takie po*eby żeby dostały @ to trzeba mieć na*ebane w głowie , przecież z tych Administratorów to k*rwa 90% nie zna się na programowaniu , kodowaniu najp. silników , pizda nawet nie wie gdzie pewnie wkleić kod , nie ma tu żadnego skryptu , wszystko orginalnie od VB haha pie*odlone cioty
-------
Także młody chłopcze po co ci tu reklama >? szkoda jebanego grosza na to gówno.