Rekrutacja MP

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
ChriZ

Re: Rekrutacja MP

Post autor: ChriZ »

moim zdaniem osoby, które wymienił Van + Ohma będą odpowiednie. każdy się zna na robocie i jak trzeba potrafi opier*olić każdego za chłam.
co do zdjęcia rang. jak ktoś będzie miał odpowiedni poziom na rangę to i tak i tak ją dostanie

tak btw: jak coś to mogę pomóc w sprawach technicznych ;)

tak nawiasem mówiąc... może coś dla DJi też by się skminiło. zdjąć wszystkie rangi promoDJ i przekształcić ją na Pro DJ. co Wy na to?
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

Chriz ja mysle ze za duzo kombinacji na razie. Zróbmy komisje najpierw solidną, później bierzmy sie za reszte, a nie wszystko na raz :)
Jestem za zdjęciem wszystkich rang, kto ma poziom, ten dostanie, kto nie, ten nie, selekcja naturalna. Ten skład co go Van Martin wymienił byłby dobry, jakby jeszcze dodać tak jak mówisz Chriz, Bunhead'a, osobiście zaproponuje jeszcze pana Adammo i pana Geryma.
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

Post autor: Martin »

widze że temat kwitnie :D i bardzo dobrze ;p

z tym zdjęciem rangi i ponowną rekrutacją to coś mi się wydaje że może być problem ze strony administracyjnej ;) czekamy za odpowiedzią administracji co ona na to xD jak będzie zgoda na zabranie to gra gitara ;) i działamy ;) z drugiej strony nie można oczekiwać cudów tak jak Brizzer :D ale też nie dawać rangi za free tak jak to miało miejsce teraz, nie oszukujmy się ;)

rekrutacja do komisji myśle że może do końca tygodnia żeby to wszystko szło jakoś odpowiednim szybkim tempem :D

rang mod- odpada już mówie z góry, pytałem i nie ma szans na to... niestety...

PS: ciesze się że komisja się podoba ;) za dołączeniem ohmy do niej jestem za ;) 6 osób by stykało ;) oczywiście mile widziane inne kandydatury, jak macie kogoś kto waszym zdaniem byłby lepszy, to dajcie mu linka czy jakieś info ;p niech się zgłasza, bo sorki ale nikt za nikim też nie będzie latał i kogoś się prosił żeby pomógł ;)
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

Dokładnie tak. Czekamy do końca tygodnia.

Nikogo nie będziemy prosić, żeby łaskawie swoje podanie zgłosił, więc jeżeli macie kogoś konkretnego do tej roli, to odezwijcie się do niego na PW, bo nikt nikogo nie będzie prosić o udział w całym przedsięwzięciu :)

Wszystko powoli i dokładnie :) Powstał już zarys regulaminu, ogarnięty przez jedną osobę z forum. Na pierwszych obradach komisji ustali się dokładny regulamin.

Rangi do zdjęcia wszystkim rzecz jasna. Jeżeli tylko pan i władca pozwoli :)

A tymczasem czekamy na zgłoszenia! :)
Awatar użytkownika
Dendix
Klubowicz

Post autor: Dendix »

Świetny pomysł , rangi do zdjęcia wszystkim.
Sam chętnie spróbuję swoich sił ponownie , w końcu coś się ruszyło na tym forum :D
Również uważam że komisja wymieniona przez martina + Ohma będzie odpowiednia.
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

oczywiście czekamy za jakimś zgłoszeniem od tebesa i ciastka ;) bo na razie zgłoszeń nie widze ;)
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Post autor: Ciastek »

Ja niestety nie dam rady, za dużo na głowie ostatnio i za mało czasu :/ Postaram się w miarę możliwości skomentować utwory z rekrutacji jako zwykły user jednak wiem już, że w komisji rekrutacyjnej nie dam rady być :) Dzięki za propozycję, i życzę powodzenia :)

ps. moim zdaniem powinny zostać rangi Pro dla Mr.Ikea (Cammillo) oraz dla Captivy, reszta z rangą Music Producer powinna ponownie zgłosić swoją kandydaturę :)
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Nie ma faworyzowania. Uczciwosc musi byc.. Wymusi to chociaz na nich ponowna aktywnosc
Bo wybacz ale w wypadku Captivy jest ona zerowa. ;)
Awatar użytkownika
Martin
Ekspert

Brizz ma rację ;) no nic szkoda że ciastek rezygnuje ;) czekamy na więcej zgłoszeń ;)
Awatar użytkownika
Exation
Specjalista

Post autor: Exation »

Jak już macie komuś zostawić rangę to zostawcie ją Ohmie. On jest chyba najlepszy z nas tutaj produkujących jakąś muzykę..
Taka mała propozycja. :)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

To się zdecydujcie komu zostawić, a komu wywalić. Napisać regulamin Promo DJ/MP od nowa, bo w obecnym jest wzmianka o tym, że każdy kto wrzuca swoje kawałki do działu Wasze Produkcje, dostaje (a przynajmniej powinien, wg regulaminu) rangę Promo DJ. A nie każdy dostaje. simonus, Tebes, Rocket, swego czasu ja też nie dostałem. A rangę MP dostałem też niesłusznie, bez żadnego głosowania ani nic. Pomysły macie świetne, tylko to wszystko ładnie zorganizować i zebrać do kupy i forum zacznie żyć nowym życiem :)
Awatar użytkownika
B-Wave
Weteran

Post autor: B-Wave »

Kolega Isudny dobrze gada ;p I ja też jestem za zostawieniem rangi BunHead'owi i Dendix'owi.Pozdro!
Awatar użytkownika
Brizzer
Ekspert

Post autor: Brizzer »

Mowilem juz co do rang..
Ze nie bedzie zostawiania nikomu..
Od tego juz komisja zadecyduje komu sie nalezy ranga przy rekrutacji..
A wydaje mi sie ze bedzie troche surowsze podejscie do sprawy..wiec bojcie sie.. bo marne pomysly nie przejda ;)
Zablokowany