Tylko większość tych demek to 30 sekundowe melodie które i tak są skazane na chwalenie.. ale podział DEMA - FULL - SETY byłby OKdarXide pisze:a do działu z demkami podejrzewam, że nikt by nie zaglądał![]()
Rozbicie działu wasze produkcje.
-
DjActivelb
Re: Rozbicie działu wasze produkcje.
-
DJ Krzyk
Ale wtedy będzie schematycznie, forum nie będzie się różniło od innych :p Ja bym został na razie przy tym jak jest, najwygodniej Moim zdaniem wejść Sobie w jeden dział i od razu jak leci wszystko komentować
Tak Mi jest wygodnie i Ja tego pomysłu nie akceptuję
Jeśli doszłoby jednak do tego podziału, wszystkim musiałbym zajmować się Ja, jako Moderator właśnie między innymi działu "Wasze Produkcje"
Ochłonijmy i przemyślmy, czy jest sens robić takie rozbicie, wymagałoby to pracy, stworzyłby się chaos.. Moim zdaniem większość się przyzwyczaiła do jednego działu 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Nie ma co uprzedzac faktow czy ktos zazyczy rozbicia dzialu na poddzialy ani tez czy ktos bedzie do demek zagladal czy nie,ale jesli nawet nie byloby zainteresowania demkami to rownie dobrze nie ma sensu wrzucac ich do dzialu wasze produkcje.Ogolem mozna rozwarzyc za i przeciw:za-motywacja dla userow do konczenia produkcji z tytulu dluzszego przebywania na liscie utworow,wiecej komentow,przejrzystsza lista,ochota na odsluchy(powiem szczerze ze jak widze stos demek to mi odchodzi),to chyba tyle z wazniejszych.
przeciw-hm,przychodzi mi tylko na mysl niezadowolenie demowiczow,wiec chyba podzial ma sens.
No i dodam,ze czy do zmain dojdzie czy nie i tak jest git,ale zawsze moze byc lepiej...
przeciw-hm,przychodzi mi tylko na mysl niezadowolenie demowiczow,wiec chyba podzial ma sens.
No i dodam,ze czy do zmain dojdzie czy nie i tak jest git,ale zawsze moze byc lepiej...
- Andy Jones
- Weteran
ale teraz jak ktos wrzyca produkcje i nikt nie oceni w pol godz to jest masa nowych proji i tamtgeo juz nie widac 
Ja tak sobie patrze i sądzę iż wam się już w dupach poprzewracało wszystkim, co chwila jakieś zmiany, działy, rozbicia itp itd, ciągle coś kurde komuś przeszkadza, i nie pasuje. Jak tak róbcie swoje fora tam na trzaskajcie 100 działów i znajdźcie sobie modów którzy to będą ogarniać i dobrze sie tym zajmować. Zaraz sie zaczną jeszcze prośby o podział działu Trance na podgatunki i House jak i każdego po kolei, jaki to ma sens? Normalnie brak mi słów...
Zgadzam sie z Krzysztofem
Ja bym do poddzialow dodal jeszcze Wasze ulubione sample
Mysle ze nie bedzie takowego podzialu 
Pozdrawiam, Paweł
Pozdrawiam, Paweł
Ja jeszcze poproszę swój dział: "Deszczykowy" tam będę dodawał kawałki które wrzucam na forum
D
-
Marcin
Ja chce podział House na podgatunki bo mi się nudzi podawanie jaki to rodzaj... A ogólnie nie będzie podziału bo po ciężki ch*j robić sobie problemy. Wiele rzeczy by się przydało zmienić na forum ale potrzeba na to czasu, pracy i pieniędzy. Może kiedyś się spełni wam ten podział w Waszych Produkcjach.
Pozdro by Kabun
Pozdro by Kabun
To poczekajcie aż zacznę demka wywalać, mogę w ciągu dnia całą strone zawalić, wolę dać jeden kawałek na dwa miechy niż, co 12h wywalać demka (choć często zdarza się, że słowo "demo" to zbyt mocne określenie, sama melodia to nie jest demo) i słuchać nic nie wartych komentarzy "o jakie to za*iste". Nie liczy się ilość, a jakość, co nie wszyscy widać wiedzą.
Chcecie przyciągnąć na forum producentów, wyjdźcie im na przeciw. Obawiam się jednak, że nic nie wskóramy (mówię do tych co są za), wiadomo, że forum empetrójkami stoi..., a kasa z reklam leci, głównie stamtąd, jako, że najwięcej odwiedzin i najwięcej pajaców, którzy choćby przez pomyłkę klikną w reklamę zamiast we właściwy link.
Wogóle to niepotrzebnie się produkuję, Pleban w swoim drugim poście, najlepiej oddał to co mi chodziło po głowie.
Mówicie, że jest syf i byłby jeszcze większy, a taki przykładowy (podkreślam słowo "przykładowy", niczego nie żądam, nie chcę, aby ktoś ponownie źle zinterpretował
zakaz demek, spowodowałby niemal natychmiastowy spokój w dziale. No pomyślmy, jeśli twój kawałek, dłużej by stał na pierwszej stronie to siłą rzeczy ściągnie go większa ilość osób. Czyż nie oznacza to, że zyskałbyś na popularności (lichej ale zawsze jakiejś
?
Chcecie przyciągnąć na forum producentów, wyjdźcie im na przeciw. Obawiam się jednak, że nic nie wskóramy (mówię do tych co są za), wiadomo, że forum empetrójkami stoi..., a kasa z reklam leci, głównie stamtąd, jako, że najwięcej odwiedzin i najwięcej pajaców, którzy choćby przez pomyłkę klikną w reklamę zamiast we właściwy link.
Wogóle to niepotrzebnie się produkuję, Pleban w swoim drugim poście, najlepiej oddał to co mi chodziło po głowie.
Mówicie, że jest syf i byłby jeszcze większy, a taki przykładowy (podkreślam słowo "przykładowy", niczego nie żądam, nie chcę, aby ktoś ponownie źle zinterpretował
darXide problem leży w tym że ani chomik ani modzi ani wiekszosc uploaderów nie chce tutaj M.P najchetniej by sie wszystkich pozbyła 
Ha,jakie halo,user rzucil pomysl(i to dobry),a zarzuca mu sie,ze mu sie w dupie poprzewracalo. 
Pleban, czytania ze zrozumieniem uczyli w podstawówce, jakbyś nie widział napisałem "wam" a to chyba z lekka różnica, nie uważasz?
Pzdr.
Pzdr.