Ściąganie filmów

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Ściąganie filmów

Post autor: Outsider »

Od siebie padło,dobre filmy na rapidzie poblokowane i nie wiem skąd zasysać.Skąd i jak zasysacie filmy?Może macie jakieś linki?Ja coś znjade też wrzuce,choć ze świeżymi produkcjami mam problem ;/
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: Ściąganie filmów

Post autor: Cj Ex3 »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/www.isohunt.com
- dobra stronka z torrentami, filmy, gry, muza itd. ;) RSowi mówmy nie :)
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Post autor: Dj Spector »

Ja filmy ściągam jak narazie z torrentów, ogólnie słyszałem o takiej sztucce, że najnowszy real alternative podobno pobiera filmy z playtube, a na tej stronce też są dobre filmy, sam nie próbowałem tylko mówie że słyszałem ;P
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Spector, filmy z neta oglądane od razu na stronce (jutub, playtube, megavideo, wrzuta i inne syfy) mają ohydną jakość... ;/ Przy instalowaniu Real Playera (nie mówię o Alternative, żeby nie było potem kłotni ;) ) dostajemy wtyczke która może ściągać pliki video dosłownie wszędzie, nawet tam, gdzie takowych nie ma :)
Więc jak już chcecie ściągać z takich serwisów to zainstalujcie Reala....
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

ja zassysam z chomikuj.pl .... ale to trzeba mieć odpowiednia ilość free transferu i byc zalogowanym ...

kiedyś osiołkiem ciagłem ;) ale to dawno..........
Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Post autor: dycha »

Polecam netloaded.org dobra stronka, no i na netload uploady są :) Dobry serwer, leci full prędkością łącza. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ