[Sprzedam] Perfumy FM

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

[Sprzedam] Perfumy FM

Post autor: Iza »

Witam!
Drodzy użytkownicy, pragnę zaoferować wam super perfumki firmy FM, alternatywę drogich, markowych perfum. Słuchacie fajnej muzy, używajcie też fajnych, dobrych a przedewszystkich niedrogich perfum :) Oczywiście perfum tych używam ja sama, jakość wam gwarantuję :)
Poniżej zamieszczam wam ofertę jaką posiadam, używacie, wąchaliście któryś z tych zapachów? Zaoferuję wam dużo tańszy, ale równie dobry perfum!
(Proszę kliknąć na zdjęcia, ponieważ to są miniaturki ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/faff7a5b40e1acd2.html

Kod: Zaznacz cały

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8507d2e724045c9e.html
Chętni? Jakieś pytania, wątpliwości, bardzo proszę o kontakt ze mną, najlepiej poprzez gg: 8685965. Oczywiście co do formy wysyłki itp wszystko do dogadania :) Pozdrawiam Iza.

Ps. na temat dostałam pozwolenie od Administratora ;)
Awatar użytkownika
3ósemki
Klubowicz

Re: [Sprzedam] Perfumy FM

Post autor: 3ósemki »

Również polecam, ponieważ sam rozprowadzam. Jakość perfum i trwałość na 5+!
Twardy

Post autor: Twardy »

Ten Boss XY jaka cena?! I jak się ma do srebrnego Hugo Bossa? Bo używam oryginału i jestem ciekaw tej "podróbki" ;)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Twardy pisze:Ten Boss XY jaka cena?! I jak się ma do srebrnego Hugo Bossa? Bo używam oryginału i jestem ciekaw tej "podróbki" ;)
słyszałem że podobno 99 % to Woda a reszta to perfum xD
Twardy

Post autor: Twardy »

Czyli jednak zostanę przy moim Boss'ie :)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

Twardy pisze:Czyli jednak zostanę przy moim Boss'ie :)
Racja ;) Bo Nic nigdy nie zastąpi oryginału ;) no chyba że kupujesz dla zapachu a nie marki ;p z resztą zobacz sobie jaka jest rozpiska % perfuma [ 16 i 20 % ] i też nie wiadomo jakiego xD
Awatar użytkownika
Sianek
Specjalista

Post autor: Sianek »

Zapach może i będzie ale chyba trwałość nie ta co trzeba- po krótkim czasie nic nie czuć ;p
Przynajmniej gg Izy będe miał ;p
Jakby co - nie znam się na tym xD
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

Drogi Bartezzie :)
Jeżeli coś stwierdzasz, daj do tego argumenty...
Nie próbowałeś produktu, więc nic o nim nie wiesz. Perfumy nie są to podróbki, różnica co do oryginału to różnica 4 kropel olejku zapachowego. Jak również zapewne nie wiesz, perfumy składają się z dwóch rzeczy, alkoholu oraz olejków zapachowych. To drugie dostajemy od tej samej firmy co np. Hugo Boss. Twój nos, a także nosy 99% użytkowników perfum nie rozróżni Hugo Bossa Hugo Bosa od Hugo Bossa FM-u... Różnicę mogą odczuć tylko tak zwane "nosy" pracujący jako testerzy...
Radzę wypróbować najpierw produkt, a dopiero go oceniać ;) Gwarantuję że zapach trzyma się naprawdę bardzo długo. Jeżeli chcesz płacić za napis, markę Hugo Boss to kup te drogie perfumy, jeżeli jednak chcesz pachnieć tak samo dobrze ale mniejszym kosztem, polecam właśnie te perfumki :)
Podróbka była by to gdyby pisało np "Gugo Boss" czy jakoś inaczej ale podobnie :P
Tutaj jest własna firma, inne całkiem oznaczenie, bo numeryczne :) Jeżeli chcecie wiedzieć więcej, zapraszam do rozmowy...
Naprawdę polecam sprawdzić sobie te perfumy, bo można sporo zaoszczędzić...a gwarantuję wam że się przerzucicie na tą firmę, rezygnując z "oryginału"
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

Ciekaw jestem jak pachniał by 1 milion.
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

Wiesz co, o gustach się nie dyskutuje, to wiadomo ;) Dla mnie sam zapach jest śliczny.
Oczywiście posiadam go w domciu :) Trwałość i jakość zapewniam że najwyższa... Chwilowo musiałbyś teoretycznie uwierzyć, na słowo mi ;) , a w praktyce to wiadomo po zakupie i użyciu...

Ogólnie chcę dopowiedzieć, że warto wypróbować, nie są to duże pieniądze, a naprawdę można zaoszczędzić w porównaniu z markowymi w przyszłości ;)
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

Polecam :D Bo warto ;) Do oryginału nie ma co porównywać :) ale jak za taka cenę to nie jest źle ;)
ODPOWIEDZ