Wszyscy wiedzą o co chodzi bo pijawy oraz inni jednospostowcy, którzy wyskakują z ogłoszeniami potem robią wielkie halo i znikają (przykład z moim udziałem można znaleźć gdzieś tam bo gość zdaje sięCDJ400 sprzedawał). Limity są dobre
a dzien obecy w dziale szukam wiekoszosc osob zakładajaca tematy ma mniej niz 10 postow..
jestem pewien ze gdyby nalozyc limit 30 postow wiekoszosc z nich napisała by te 30 postow i jest szansa ze nie przestana na tych 30-stu stwierdzajac ze to nic strasznego
a jak sie obrazna i pojda to zadna strata oni i tak zakładają tylko tematy w dziale Szukam
po 2
dobrzeby bylo wrocic do jakogos wynagrodzenia dla pomocikow
a dzien obecy w dziale szukam wiekoszosc osob zakładajaca tematy ma mniej niz 10 postow..
jestem pewien ze gdyby nalozyc limit 30 postow wiekoszosc z nich napisała by te 30 postow i jest szansa ze nie przestana na tych 30-stu stwierdzajac ze to nic strasznego
a jak sie obrazna i pojda to zadna strata oni i tak zakładają tylko tematy w dziale Szukam
po 2
dobrzeby bylo wrocic do jakogos wynagrodzenia dla pomocikow
Co do tematu kiedyś był taki poruszany obeszło się bez echa, jednak ja jestem przeciwny nałożeniu ograniczeń na dział szukam i znając życie Chomik też będzie przeciwny. DLaczego? Zacznie się bezsensowny spam na forum i tematy totalnie bez ładu i składu...Jedyne rozwiązanie to by było od określonej ilości Wrzutek, a nie postów...