W jakie gry gracie? :P
Re: W jakie gry gracie? :P
Ja Pocinam od 3 lat w TACTICAL OPS 3.5 (coś jak Counter Strike) Nick [PL^SqD]Rondzik' by ktoś chcial to zapraszam na Gametracker.com jestem ok 12. miejsca(szybko sie zmienia, jak nie pogram pare dni to juz spadam nizej) z posrod kilku tysiecy graczy
) jestem zadowolony i zachęcam do sprobowania
pozdrawiam
A serio mało co gram na kompie
-
miniradim
gralem w god of war, god of war 2 a teraz czekam z niecierpliwością na trzecią odsłonę
a tak na codzień to Pro Evolution Soccer i pasjans pająk
a tak na codzień to Pro Evolution Soccer i pasjans pająk
-
Twardy
A mnie najbardziej pochałania Civilization IV
choć ostatnio nie mam czasu na granie 
-
Kibol_LP
Ja w dodatku obiecnie gram w GRAW 2 ...kilka dni temu grałem w Fife ..ale jezuy ..ile można grać lat więc zakończyłem kariere
...kiedyś też grałem w SAMPa (San Andreas Multi Player) 
-
Yasman
unreal G.O.T.Y, civka 3, heroes of might and magic 4, warcraft 3 i wow, diablo 2 no i ogame
odkąd podpisałem kontrakt to przeważnie gram sobie na flu 
a ogólnie jak znajde wolną chwile to zawsze robie rozpierdol w którymś gta XD ostatnio w 4 XD albo szybki meczyk w pesie 10 XD
a ogólnie jak znajde wolną chwile to zawsze robie rozpierdol w którymś gta XD ostatnio w 4 XD albo szybki meczyk w pesie 10 XD
- Dj Spector
- Specjalista
cóż ja gram w PES 2010 a ostatnio także w LS 2009
a kiedyś grałem dużo w sieci głównie w Age of Empires 2 i Battlefield 2:Jednostki specjalne
a kiedyś grałem dużo w sieci głównie w Age of Empires 2 i Battlefield 2:Jednostki specjalne
Ja gram w Simsy 3 i NSF black list i oczywiscie na wykladach w "kulki" i solitare