Ważne, czytac i się wypowiadać!

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: Ważne, czytac i się wypowiadać!

Post autor: Wir00z »

Under B (Bartii) pisze: Jeden nazywa mnie pedałem, a drugi Justinem B. A nie ukrywam, że mam tego dosyć ;)
To ja,przyznaje xD
Bazyl pisze: :hm: była taka sytuacja że upomniałem Bartka żeby się ogarnął bo fakty są takie że jak jest sam Moudy czy Wirek albo nawet obaj to jest dość spokojnie ale tylko pojawia się Bartek i wszystko się zaczyna pociski dość chamskie jeden na drugiego, ktoś wchodzi na sb to i jemu się dostanie - takie coś jest nie na miejscu. ja rozumiem że od czasu do czasu można sobie poszaleć pocisnąć ale był taki okres że codziennie kilka dni z rzędu było jedno i to samo czyli wejście Barta no i jazda i tak w kółko. Fakt faktem że jak go upomniałem choć nie wiem czy to z tego powodu to się uspokoił i nie widzę żeby szalał na sb, w ogóle mało go widzę ostatnio więc powodem może być i pewnie jest to że już wrócił do pracy i nie ma tyle czasu na głupoty ;D to tyle w temacie bo się rozpisałem i czytać nikt nie zechce :D
Szczerze,to nie przeczytałem,ale sposób na naleśniki jak najbardziej prawidłowy xD
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

No i widzisz Wirek ? po co ci mod jak ty nawet nie czytasz strefy dla modów? przeczytałeś chociaż to co Deszczu napisał? xD nie no a tak na serio panowie ogar jakiś musi być bez jaj bo potem wejdziesz i dzieci będą ciskały na siebie
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

no to może ja też się wypowiem xD Czuje się zaszczycony że o mnie temat powstał choć nie w dobrym kontekście ale jest xD eee no tak się składa że ostatnio mam ochotę dopierdalać do pieca a że akurat na Marcina wypadło no cóż najsłabsze ogniwo xD ,no i przy okazji Marcin prowokuje swoim zachowaniem mą osobę przynajmniej -burak style xD .a że Marcin się zachowuje jak bym co najmniej krzywdził jego matkę to co ja poradzę.Takie kłótnie między modami powinny być odbierane na lajcie ;p Choć pewnie sądzicie że Moderator to rycerz na białym rumaku który strzeże prawa i zasad no i tu macie racje ale bez przesadyzmu ;p osobiście forum traktuje jako formę rozrywki.Dzięki Moudy i Wirpul za stawiennictwo ;) pionaaa laski xD and Under B + wporzo ;) Bazyl jesteś zbyt nadgorliwy spuść z krzyża lepiej xD
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

a myślałem że się obraziłeś na mnie xD
ODPOWIEDZ