taaa... to nie jest śmieszne, tylko tragiczne, jak sie nie ma zapiętych pasów, ściga się z Tobą i na zakręcie, z prędkością 80km/h wjezdza na niemałych gabarytów konar...
całe życie przeleciało mi przed oczami .. hahaha :mrgreen:
=--= No No imprezka była jak najbardziej udana ... bez % i z myślą że o 5 rano trzeba wstac do pracy można się bawic hehe ... fotki super a filmik taki sobie bo chomik za dużo wypił i niemógł kamery utrzymac hehe ... a tak apropo to przestancie pisac o wazych przeżyciach na drogach bo to jest inny temat administratorzy heh =--= pozdrawiam
=--= Buahahahhaa Lexiu no naprawde masz poczucie humoru pierwsza klasa hehe..... dobrze zgadzam sie z toba .... a latac też umisz ?? hehe =--= pozdrawiam
NeoN pisze:a filmik taki sobie bo chomik za dużo wypił i niemógł kamery utrzymac hehe
Radzu kamerował
NeoN pisze:=--= Buahahahhaa Lexiu no naprawde masz poczucie humoru pierwsza klasa hehe..... dobrze zgadzam sie z toba .... a latac też umisz ?? hehe =--= pozdrawiam
No ej no może i byłem w stanie wskazującym :mrgreen:
Ale kamerowałem tylko na początku, kiedy jeszcze potrafiłem ustać na nogach
A tak wogóle to czemu jeszcze nie mam tego filmu ?
Ogólnie impreza była wypas, a przy okazji zdobyliśmy trochę doświadczenia w organizowaniu takich imprez i z pewnością kolejne imprezy będą jeszcze lepsze.