you tube
-
TumusXD
you tube
mam nietypowy problem.mam internet z blouconect i chodzi on wolno. ściąga mi z prędkością 25kb\s . i jest taka.. gra ? czat ? na fotka.pl gdzie w wyświetlają się przy okazji w tej grze filmy z YouTube . strasznie mi to spowalnia neta no i cala grę przez to. może da się zablokować łączność z YouTube żeby nie ściągało mi niepotrzebnych MB ? a najlepiej by było gdyby z filmików leciała sama muzyka ale to chyba niemożliwe
dodam ze mam antywirusa ESET smart security ... 
Re: you tube
radzę zainwestować w DOBRY Internet LAN
coś za mało ci ściąga spróbuj zaktualizować urządzenie Blueconect.
Już wiem już wykorzystałeś swój Transfer
a Youtube.com da się zablokować, spróbuj ESNET zablokować powinna być opcja dodaj do czarnej listy czy coś w tym stylu.
coś za mało ci ściąga spróbuj zaktualizować urządzenie Blueconect.
Już wiem już wykorzystałeś swój Transfer
a Youtube.com da się zablokować, spróbuj ESNET zablokować powinna być opcja dodaj do czarnej listy czy coś w tym stylu.
-
TumusXD
niestety ale nie moge zalozyc sobie innego neta. mieszkam na wsi i sam wiesz. a z sieci bezprzewodowych to tylko blouconnect ;( ale dzieki za ten program. o takie cos mi chodziło 
-
Padle
Jeżeli masz Mozilla Firefox to daj Narzędzia -> dodatki -> Shockwave Flash i wyłącz 
Nie wiem czy są inne opcje ale ja tak zrobiłem bo też mam słabego neta i też mi to przeszkadzało
Nie wiem czy są inne opcje ale ja tak zrobiłem bo też mam słabego neta i też mi to przeszkadzało