Zakładanie n tematów jednego dnia - apel

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Zakładanie n tematów jednego dnia - apel

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Ja rozumiem, że nie ma już zakazu w regulaminie, ale ludzie, miejcie litość! Jak to wygląda! Czy niektórym aż tak zależy na tych thanksach, że zakładają po sto tematów jeden po drugim? No ludzie, na co to - przecież pieniędzy za to nie ma, a na forum robi się chlew ;/ Czy tak ciężko założyć jeden temat z kilkoma nutami? Widać na tym forum tak...

(Piszę w imieniu swoim i wszystkich tych, których to najzwyczajniej w świecie wkurwia. Ludzie, zachowujmy się jakoś - nawet w internecie.)

Ps. Moja wypowiedź tyczy się głównie działu trance, do którego zaglądam najczęściej - jeżeli w innych działach też jest podobny śmietnik, zapraszam do wypowiadania się w temacie.
Awatar użytkownika
DjLazy
Weteran

Re: Zakładanie n tematów jednego dnia - apel

Post autor: DjLazy »

Moze nie na thenksach, a na ilości wrzutek. Bo jeden temat liczy sie jako jedna wrzutka a niektorzy pewnie lidzą na chęć zostania Uploaderem
SunEks
Użytkownik

Post autor: SunEks »

to źle ? przecież od początku tak jest, że pisze się jeden temat na jeden wrzut... nie wiem ocb ....
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Mi to nie przeszkadza i nie widzę w tym żadnego problemu ;) Wszystko w rękach administratorów :)
Marcin

Post autor: Marcin »

Ja nie widzę żadnych przeszkód :) Niech upią ludzie do woli by były to ciekawe wrzutki.

Pozdro by Kabun ;)
Twardy

Post autor: Twardy »

Mi też to nie przeszkadza. W każdym bądź razie, będzie to trudno teraz zmienić ;)
Awatar użytkownika
DjLazy
Weteran

Przywyczajenie. To sie nie zmieni
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Jestem za. Jak nawali sie z 15 tematów pod rząd to reszta idzie w dół i w zapomnienie. Umiaru ludzie umiaru. Znaczy mi osobiście aż tak bardzo jak Masakowi na tym nie zależy, ale na forum powinien być porządek.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Przywyczajenie. To sie nie zmieni
Jakie przyzwyczajenie? Swego czasu był punkt w regulaminie który mówił, ze upki i odstepy miedzy jedna a druga wrzuta w danym temacie były ograniczone danym limitem czasu, inaczej dawane było ostrzezenie...i to powinno powrócic!...dla mnie na dzien dzisiejszy na forum, wlasnie w dziale trance jest smietnik, niewiem jak w innych gatunkach z muzyka, ale widzialam ze w house zrobiło sie to samo, ludzie upają na akord...a gdzie własny styl, gdzie własny gust? Natomiast podejsciem wrzucania jak najwiecej i jak najczesciej, użytkownicy sami nei zdają sobie sprawy ze robią bałagan, niestety ale tematy automatycznie sa zrzucane na nastepne strony i te dobre kawałki które nie sa kolejnym kawałkiem pop tranSe, lub kawalkiem wrzuconym po raz enty - znikaja i przechodzą bez echa.
Maciek słusznie zalozył temat...bo był porzadek, ładnie tu wyglądały tematy i były widoczne...teraz jest burdel, a ludzie gubią gdzieś pojęcie forum z pojeciem warez. Tak samo jak pojęcie pokazanie własnego stylu a pijecie wrzucanie pod publiczke kawałka który przewija sie na forum po raz kolejny i kolejny...Zreszta troszeczke odbiegajac od tematu co do chociażby działu trance na chwile obecna, jest tam mało osób, uzytkowników którzy wrzucają to co im sie podoba, tym samym pokazujac własny smak muzyczny, a tych którzy wrzucają cokolwiek, nawet niewiedząc jaki to może byc gatunek, nie mówiac o podgatunku :D
Podsumowując: jestem za przywróceniem tego zapisu w regulaminie...aby odstepy miedzy upkami były uwarunkowane od odstepu czasu...a jesli ktos chce wrzucic duzo niech to robi w jednym temacie!

Pzdr. :)
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

Masak i paauli maja racje ;] zaraz zrobi sie estetyczniej i nie tylko ;p

pozdro ;)
Awatar użytkownika
DjLazy
Weteran

W sumie tak, popieram to
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Post autor: Serce28 »

Jestem tego samego zdania odnośnie wpisu jaki napisała Paulina wyżej :)

Pozdro :)
sattttt
Klubowicz

Post autor: sattttt »

Również popieram pomysł odstępu między wrzutami. Fajnie jakby znowu zaczęto wpisywać daty w tematach. Ja z kolei zauważyłem ostatnio pewien zastój w wrzucaniu kawałków. Wydaje mi się, że kiedyś było ich więcej ilościowo jak i jakościowo.
Bardzo dobrze, że są na forum osoby które lubią porządek. :)
ODPOWIEDZ