Wiajcie
Z okazji świąt postanowiłem urządzić małą, wirtualną bitwe z nagrodami
Każdy z Was po kliknięciu w link Panel Użytkownika w menu pod logo na pierwszej stronie, w górnej tabelce zobaczy swój unikalny link (obrazek poniżej)
Zasady są chyba dość oczywiste: osoba, która trafi w najwięcej osób zostaje zwycięzcą.
Nagrody:
1 Miejsce - Odtwarzacz Mp3 oraz ranga VIP!
2 Miejsce - Pendrive oraz ranga VIP!
3 Miejsce - Ranga VIP
Konkurs trwa do 7.01.2009, do godziny 20.00
Statystyki trafień śledzić można na stronie
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/fight.phpWarunkiem dobrej i uczciwej zabawy jest przestrzeganie zasad. W tej obowiązuję dwie:
1. Wszelkie próby oszustwa, prób nabijania punktów będą karane wykluczeniem z zabawy i banem konta na forum. Wysyłaj swój link do swoich znajomych, nie próbuj sam nabijać punktów. Statystyki każdej osoby, która zakwalifikuje się do nagrody zostaną dokładnie przejrzane (ip, hosty, przegladarki, systemy itd) czy punkty zdobyte są legalnie, tak więc surfowanie przez proxy, zmiana IP na neostradzie, czyszczenie cookies, czy techniki "kliknij mi to ja Ci klikne" nie dają Ci żadnych szans na wygraną!
2. Po odwiedzeniu Twojej strony znajomy ma możliwość kliknięcia linku gdzie jesteś automatycznie dodany jako 'Polecający'. Twoi poleceni, zarejestrowani użytkownicy muszę wynosić co najmniej 5% zdobytych punktów. Przykładowo: w tabeli wyników masz 100 punktów za trafienia śnieżką. Jednak, aby otrzymać nagrodę na koncie musisz mieć 5 poleconych, zarejestrowanych użytkowników (te informacje znajdziesz w swoim profilu). Takie małe zabezpieczenie przed oszustami
Z uwagi na problemy techniczne od strony skryptu konkurs zostaje przerwany!!