Jeszcze taka skromna aluzja...jeśli chętni są : Bartezz,Bartii,Zalef,Mix,Deszczu i Chris da Lucca to jadę choćbym miał matke w lombardzie zastawić
Zlot - na prosbe userów ;)
Re: Zlot - na prosbe userów ;)
Ja nie powiem,Rybnik prawie rzut beretem :] Alle jakoś Poznań mi nie przeszkadza
Jeśli tylko miałbym na plus z floo to bardzo chętnie się pisze
:] No i najlepiej by to było w okresie wakacji,wtedy zdecydowana większość miałaby wolne i było by wygodniej
Jeszcze taka skromna aluzja...jeśli chętni są : Bartezz,Bartii,Zalef,Mix,Deszczu i Chris da Lucca to jadę choćbym miał matke w lombardzie zastawić

Złamanie regulaminu Dział I, pkt 4dj ambient pisze:Było by wy*****cie fakenbiście (...)
No tak. Za wakacjami też jestem. A co do tego, to jesli ma to wygladać jak zlot... Niech ktoś zadeklaruje powiedzmy na tej dyskotece godzine gry na sprzęciku?
hmm miejsce to mi obojetne
prwie ta sama odleglosc tu i tu :pno ale tak wazne czy to beda wakacje bo to by bylo najlepiej chyba :p no i koszta :p po ile co i jak jak bedziecie mieli wszystko pewne dajcie znac 
-
Twardy
Mi w sumie też pasi
I bardzo chętnie sie zjawie
Jeśli chodzi o koszty, to dla mnie to nierobi problemu, więc tylko trzeba powoli zacząć planować 
A nie liepiej:
Czas Wakacje ale bardziej sierpien bo do sierpnia szkola;P
No i Jak na jakas Imprezke to wieksza zeby kazdy czul swoje Klimaciki
W Polsce moze byc tylkoe nie w Krakowie....
A moze w Czasie sunrise?ßß??
Nad Morze
jak ktos ma 200 kilm lub i dalej to zaduzo nie straci jak pojecie Pociagiem Lub samolotem PRZYLECI= 
I jakies Atrakcje by sie przydalo ustalic moze Ankiete jakas Z miastami
I Kto kupuje Aklkochol;P czy kazdy za siebie
Czas Wakacje ale bardziej sierpien bo do sierpnia szkola;P
No i Jak na jakas Imprezke to wieksza zeby kazdy czul swoje Klimaciki
W Polsce moze byc tylkoe nie w Krakowie....
A moze w Czasie sunrise?ßß??
Nad Morze
I jakies Atrakcje by sie przydalo ustalic moze Ankiete jakas Z miastami
I Kto kupuje Aklkochol;P czy kazdy za siebie
- Chris da Lucca
- Specjalista
Ja powiem tak, ogólnie jestem chętny na zlot... Bardziej pasuje mi Poznań, bo mam bliżej (nie żebym żydził na kasę, ale do Rybnika mam kawałek drogi i pewnie problem byłby z dojazdem... 
No i dobrze by było jakby to się odbyło jakoś jak już się ciepło zrobi, bo gdzie tu po mrozie śmigać :p
Zasadniczo wiem że to jest bardzo dużo załatwiania i pewnie kilkanaście razy każdy się wk***i na cała ta sytuacje, ale warto spróbować.
Bo kto nie próbuje ten nie wie :p
No i dobrze by było jakby to się odbyło jakoś jak już się ciepło zrobi, bo gdzie tu po mrozie śmigać :p
Zasadniczo wiem że to jest bardzo dużo załatwiania i pewnie kilkanaście razy każdy się wk***i na cała ta sytuacje, ale warto spróbować.
Bo kto nie próbuje ten nie wie :p
mi bardziej poznań pasuje o ile nie będzie to kolidowało z moimi praktykami
planuje też jakiś wyjazd za granicę ale to nic pewnego i jeszcze kasa
ale wstepnie jak najbardziej za
już się nie mogę doczekać 
planuje też jakiś wyjazd za granicę ale to nic pewnego i jeszcze kasa
-
Twardy
A pomyśl może nad osobami które mają do przejechania ponad 500kmshogun pisze:?
Nad Morzejak ktos ma 200 kilm lub i dalej to zaduzo nie straci jak pojecie Pociagiem Lub samolotem PRZYLECI=
![]()
- Andy Jones
- Weteran
Mnie się wydaje,że nie powinno być problemuDjlori pisze:czyli zlot tylko dla pelnoletnich?16 latek sie nie zalapie?
Dla mnie oczywiście Poznań, 39 km mam dokładnie do tego miasta 
Jeśli chodzi o te identyfikatory na dyskotece to najlepiej może koszulki muzikum.pl
Jeśli chodzi o te identyfikatory na dyskotece to najlepiej może koszulki muzikum.pl
- DeeJay Yang
- Specjalista
ja bym tez sie z checia zjawil
zobaczymy czy czas na to pozwoli
pozdro