Zlot - na prosbe userów ;)
- DeeJay Yang
- Specjalista
Re: Zlot - na prosbe userów ;)
zawsze tak jest
kazdy sie napali a pozniej jest nie wypal bo nagle spora czesc osob nie dojedzie i bedzie klapa z tego zobaczycie tak mi sie cos zdaje... ale odpukac w niemalowane 
- Chris da Lucca
- Specjalista
Nie gadaj głupot :p
Musi wypalić
Już ja się o to postaram
Może 100 osób nas nie będzie (bo wątpię w taka frekwencje) ale kilkanaście na pewno się zjawi
Musi wypalić
Już ja się o to postaram
Może 100 osób nas nie będzie (bo wątpię w taka frekwencje) ale kilkanaście na pewno się zjawi
- DeeJay Yang
- Specjalista
no fakt kilka napewno bedzieChris da Lucca pisze:Nie gadaj głupot :p
Musi wypalić
Już ja się o to postaram
Może 100 osób nas nie będzie (bo wątpię w taka frekwencje) ale kilkanaście na pewno się zjawi![]()
Jak ma być kilkanaście osób to nie opłaca się nam klubu wynajmować który jest na ponad 600 osób... (Przynajmniej w moim przypadku)
- BadSantaClaus
- Weteran
No bo teraz trzeba sie za to wziasc..
Ustalic dokladny termin. i liste opbecnosci zrobic.. Gdy oiwa lista bedzie. Podac numer konta na ktore bedzie trzeba wplacic odpowiednia kwote. i wtedy sie zobaczy ilu nas bedzie : i ruszymy
Ustalic dokladny termin. i liste opbecnosci zrobic.. Gdy oiwa lista bedzie. Podac numer konta na ktore bedzie trzeba wplacic odpowiednia kwote. i wtedy sie zobaczy ilu nas bedzie : i ruszymy
- Chris da Lucca
- Specjalista
Deszczu ja mowie teoretycznie i patrząc na teraźniejsze zainteresowanie tematem...
Trzeba to rozwiać bardziej i tak jak mówi BSC trzeba się wziasc za rozpisywanie jakichś list, bo tak to masakra będzie...
I to jak najszybciej, póki temat jeszcze gorący
Trzeba to rozwiać bardziej i tak jak mówi BSC trzeba się wziasc za rozpisywanie jakichś list, bo tak to masakra będzie...
I to jak najszybciej, póki temat jeszcze gorący
-
Twardy
Popieram BSC, bo jeśli ktoś już wpłaci ciape na konto, to będzie mu zależało na tym żeby przyjechać 
Jesli Deszczu załatwi praktycznie wsio u siebie to u niego to zrobimy (jesli ofkoz bedzie jeszcze chciał
) i najwyzej nie pojedziemy na specjalnie wynajeta dyskoteke tylko wykupimy jakis duzy box na "normalnej" dyskotece 
a nie lepiej sie spotkać na jakimś evencie? np. Godskitchen w kwietniu?
- Chris da Lucca
- Specjalista
No nie glupi pomysl, ale spojrz tez na to... Nie kazdy moze sobie pozwolic na kupienie biletu na event (nie okłamujmy sie to tylko Polska). Dojechac i tak wszyscy beda musieli z roznych stron, a za kase ktora mialby kazdy wydac za bilet na event mozna przeciez zorganizowac niezla impreze.
Policz sobie dając prosty przykład (taki czysto teoretyczny, nie bierzcie liczby osób do siebie, to tylko przykład!!):
50 osób x koszt biletu na GK (dokładnie nie znam ceny biletu) = niezła sumka na organizacje spotkania
Tak wiec na moje pomysł spalony, każdy przecież liczy kasę...
Pozdrawiam CdL
Policz sobie dając prosty przykład (taki czysto teoretyczny, nie bierzcie liczby osób do siebie, to tylko przykład!!):
50 osób x koszt biletu na GK (dokładnie nie znam ceny biletu) = niezła sumka na organizacje spotkania
Tak wiec na moje pomysł spalony, każdy przecież liczy kasę...
Pozdrawiam CdL
-
Twardy
Mi np. nie pasuje kwiecień bo moge nie dostać urlopu, a w sezonie wakacyjnym nie powinno być problemu