ten motyw zaczynajacy sie w 15stej sekundzie staje sie bardzo szybko nudny, pozatym nie podoba mi sie zupełnie. Perkusja nie jest z najwyzszej półki. bass za wysoko i poprostu jakby z nintendo wyciety, zero przestrzeni. czytałem Twoje komentarze odnosnie produkcji innych uzytkowników forum i powiem Ci że wiecej mówisz niż robisz bo produkcja jest naprawde średnia a nawet słaba.
Perkusja słaba, do wymiany, strasznie nudna i prosta.
Bass za wysoko, obniż go.
Motyw prosty, nie pociąga, robiony w kilka minut.
Dźwięki słabe i nudne. Jedynie pad podoba mi się
Motyw ciągnie się prawie cały czas, nudzi się szybko.
Przejścia słabe, więcej automatyzacji, fx'ów itp
4/10
Pracuj dalej.
Kick mi się podoba.. taki tłusty i mocny ale clap pod niego nie pasuje i później pod Vocal też nie pasuje^^.. bardziej snarowy by się przydał dłuższy nieco niż ten clap i jakiś delikatny reeverb może [?] Bass do wymiany jak koledzy już wyżej wymienili. Motyw słaaby ogólnie.. nic się zbytnio nie dzieje w nim.. staraj się bardziej rozbudowywać swoje motywy bo slucham tego 2 min i już mnie drażni ten aka LEAD co gra ciągle równo z bassem.
Bass taki słuchy przejdź na C4 z nim oraz go przycisz bądź pokombinuj reverbem i będzie świetny
No i clap to nie pasi chyba najbardziej.
A ogólnie produkcja nawet dobra, jeszcze takiego kopa nie ma ale przyjdzie z czasem
Pozdrawiam
Kick rzeczywiście fajny, ładnie "łupie" jak to mówię
Ale clap jakby zupełnie z innej bajki, chociaż może to wina zippy
Akordeon jest strasznie sztuczny :/ akordeon by tu ładnie brzmiał, ale troche inaczej brzmiący.
Pady bardzo płynne, fajne doły mają Bassik też ujdzie, ale jak napisał Exation daj go oktawę niżej
basik troszkę obniż jak mówili przedmówcy, pokmiń jeszcze nad motywem bo ciągle to samo, mi po już po 1:30 się nudziło, stopa jest fajna - taka głębsza , ale clap do wymiany
no jakiś bez polotu ten remol. na bas napewno reeverb i niżej. Utnij go też trochę w Parametricku :p rozwiń melo, perusję, jakiś pad pod melo albo ciekawy lead no popracuj jeszcze. tempo bym przyspieszył o jakieś 2