[11.01.09] Reflekt ft. Delline Bass - Need To Feel Loved (Adam K Remix)!! AMAZING !!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

[11.01.09] Reflekt ft. Delline Bass - Need To Feel Loved (Adam K Remix)!! AMAZING !!

Post autor: Wir00z »

Witam Was!!
Dzisiaj mam dla Was nuciaka,który mnie swoją
piękną melodyjnością i niesamowitym Vocalem rozwalił
na łopatki.. ;D Piękna,cudowna progresywna melodia z
niesamowitym basowym wejściem,sprawia,że przechodzą
ciarki po plecach.. ;p Do tego wklejony nieziemski Vocal,
który wymiata całą produkcją!! To trzeba posłuchać!!
Polecam oczywiście i licze na Wasze komentarze!! :) :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/62051984/file.html
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Re: [11.01.09] Reflekt ft. Delline Bass - Need To Feel Loved (Adam K Remix)!! AMAZING !!

Post autor: Pawel1987 »

No no no... Adam K juz nie raz pokazal co potrafi... Tym razem tez sie nie zawiodlem :D Doskonala melodia, vocal i klimat... Mysle ze nuta bedzie dzisiaj strasznie katowana xD Polecam wszystkim ;-)
Pozdrawiam, Paweł ;)
deneergo
Użytkownik

Re: [11.01.09] Reflekt ft. Delline Bass - Need To Feel Loved (Adam K Remix)!! AMAZING !!

Post autor: deneergo »

swietny rmx super vocal i sample ,calosc na 10/10 thanks
Awatar użytkownika
KreJzii
Weteran

Post autor: KreJzii »

dział house nalezy do Wir00za :pp
Awatar użytkownika
user83
Nowicjusz

Post autor: user83 »

Need To Feel Loved

przypominają się stare czasy aż miło! :)
kasia-inez
Użytkownik

Post autor: kasia-inez »

"Come and touch me baby...I need to feel loved..." Ech... można się rozmarzyć... :)
Awatar użytkownika
Lockhit
Klubowicz

Post autor: Lockhit »

Wreszcie jakaś kosa ! Ostatnio znowu house mi opada w dół, nie podobają mi się wałki ;/ nie ma wątpliwości, nutka jest zajebista po prostu ! Tą wrzutą, Bartek podtrzymał mnie w tym dziale na dłuższy czas.
Tak jak kasia powiedziała, można się rozmarzyć konkretnie !
Jak narazie zdecydowanie mój nr 1 działu House tego roku i pewnie na dłuuuugo tak zostanie, bo ten klimat mnie rozwala, kocham spokój jaki ten utwór dostarcza moim uszom. WIELKI THX Nie mam pytań, 11/10 !!!
Awatar użytkownika
KOT ANDRZEJ
Specjalista

Post autor: KOT ANDRZEJ »

dobrze Wir00z ze to wrzuciles moze kilka osob zrozumie ze progressive to najpiekniejsza

odmiana House :) ja tak uwazam juz przeszlo 1.5 roku i ciagle tak sadze ;p

tracka oczywiscie mam xD dzieki ze wrzuciles :]

pozdro ;)
rafalkdp
Nowicjusz

Post autor: rafalkdp »

super nutka Polecam :D
terrorcore

Post autor: terrorcore »

O tak klimatyczna nutka!! Świetny remix. Jak ktoś lubi chillout to polecam również horizontal mix.
Marcin

Post autor: Marcin »

Kawałek powalający i ten vocal... Brak słów Adam K poszalał w tym utworku. Dzięki za upa.

Pozdro by Kabun ;)
swiatek94

Post autor: swiatek94 »

Jesteś Wielki :D Jaka Muzaa.

Ten Vocal cudo.
addbba
Nowicjusz

Post autor: addbba »

super nuta dzieki Ci bardzo za nia :)
ODPOWIEDZ