[17.12.08] Sokół & Pono - Ty przecież wiesz co [2008].

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
lukas231

Re: [17.12.08] Sokół & Pono - Ty przecież wiesz co [2008].

Post autor: lukas231 »

zobacze co jest 5
adrialek83

Post autor: adrialek83 »

Dzięki za wrzutę!
Awatar użytkownika
3ósemki
Klubowicz

Post autor: 3ósemki »

PanRAFAL88 pisze:Hahaha Sokół i Pono, oni robią dobry RAP?!?!?! Ludzie napiszcie czego słuchacie... To "pogadamy" dalej,(Sokół i Pono) nie wiedzą co to jest dobry RAP. Ja mogę się tylko szczycić artystami których słucham. Powiem Wam co to jest dobry RAP, dla bardziej ambitnych osób: ELDO; Pezet; 52 Dębiec; Fokus; nieistniejący już GRAMMATIK; HI FI Banda; Paktofonika; Pelson; PIH; Pokahontaz natomiast z podziemi to lubię: Jimsona i Ramona 23.
Ktoś powie, że słucham byle czego?! Na pewno nie;PP xD
Wiesz chłopcze, są gusta i guściki, a o tym nie dyskutuje się. ;) Ale taki znawca rapu jak Ty, powinien to wiedzieć. ;)
Awatar użytkownika
ValdaS
Ekspert

Post autor: ValdaS »

PanRAFAL88 pisze:Hahaha Sokół i Pono, oni robią dobry RAP?!?!?! Ludzie napiszcie czego słuchacie... To "pogadamy" dalej,(Sokół i Pono) nie wiedzą co to jest dobry RAP. Ja mogę się tylko szczycić artystami których słucham. Powiem Wam co to jest dobry RAP, dla bardziej ambitnych osób: ELDO; Pezet; 52 Dębiec; Fokus; nieistniejący już GRAMMATIK; HI FI Banda; Paktofonika; Pelson; PIH; Pokahontaz natomiast z podziemi to lubię: Jimsona i Ramona 23.
Ktoś powie, że słucham byle czego?! Na pewno nie;PP xD
ja powiem ze sluchasz byle czego czytaj 52 debiec... ;)
ODPOWIEDZ