[19.12.08] Sunlounger ft Zara - Lost (Andrelli & Blue Thousand Lighters Extended Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

[19.12.08] Sunlounger ft Zara - Lost (Andrelli & Blue Thousand Lighters Extended Mix)

Post autor: Krzychu »

Sunlounger feat. Zara - Lost (Andrelli & Blue Thousand Lighters Extended Mix)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=ewgmwa7em5
Enjoy ;)
Awatar użytkownika
Lockhit
Klubowicz

Re: [19.12.08] Sunlounger ft Zara - Lost (Andrelli & Blue Thousand Lighters Extended Mix)

Post autor: Lockhit »

Ciekawy vocal i ten motyw ;) nutka zawiera mnóstwo pozytywnej energii ;) bardzo się podoba ;) dzięki Krzysiek ! Polecam :p
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Re: [19.12.08] Sunlounger ft Zara - Lost (Andrelli & Blue Thousand Lighters Extended Mix)

Post autor: Stanley »

Bardzo piekny vocal i bardzo dobrze wkomponowany w melo. Ale niestety remix ten musi uznac wyzszosc Egipcjan - ich remix jest zdecydowanie lepszy :D :p
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

ostatnie kawałki aly & fila bardzo średnio mi sie podobały, ten który zrobili mixując sunloungera nawet nawet i mam nadzieje że to będzie dla nich odskocznia ;p
a co do tego remixu, no nie zgodze sie z kolegą wyżej, bo ten kawałek oczarował mnie na maxa, jeden z lepszych progresywnych kawałków jakie słyszałem, vokal piękny, a to melo to już wogóle ciary na plecach ;D kosmos ;D POLECAM!!
Awatar użytkownika
DDD
Nowicjusz

Post autor: DDD »

Stanley pisze:Bardzo piekny vocal i bardzo dobrze wkomponowany w melo. Ale niestety remix ten musi uznac wyzszosc Egipcjan - ich remix jest zdecydowanie lepszy :D :p
Zgadzam się w 100% jest lepszy
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Piękny vocal - tylko sie wsluchac :)
A i melodia tez bardzo daje rade :D
Polecam bardzo bardzo serdecznie :p
slippiingAway

Post autor: slippiingAway »

bardzo mi podeszla ta wersja :) dziex za upa upa :)
ODPOWIEDZ