[26-08-2013] Psychodad - Feel Harder (Preview) [EH]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

[26-08-2013] Psychodad - Feel Harder (Preview) [EH]

Post autor: 1stacid »

crocco
Użytkownik

Re: [26-08-2013] Psychodad - Feel Harder (Preview) [EH]

Post autor: crocco »

Nutka na wstępie wchodzi w sumie z niczego ;) dodaj jakiś konkretny fx, albo dorób jakieś into. Nie podoba mi się że leci motyw plucka przez całe into. Urozmaić ten breakdown, bo w sumie dzieję się tam cały czas to samo. Jak wspominałeś pluck i główny basik do poprawy więc pracuj.
Podoba mi się barwa tego sawa co dodałeś.
Następna sprawa, wzmocnij kick jakimś mocnym, krótkim clapem z małym reverbem, z uciętymi niskimi brzmieniami. Także na moję ucho za dużo reverbu dałeś w HH.

add. myślę że super by brzmiał ten saw z breakdownu z pitchem podnoszącym się coraz wyżej i wyżej, dałby większy efekt rozkręcania się utworu.
Awatar użytkownika
1stacid
Weteran

Post autor: 1stacid »

Bo ja uciąłem sam środek na preview, spokojnie intro jest tylko nie widziałem sensu wrzucać :) Dzięki za porady, dużo pracy jeszcze tu trzeba :)
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

Wejscie niczym z jakiegos epickiego uplifting trance {albo progresive hmm niewazne??}slysze tez vengeance voice sweapy wiecej delaya na nie,mix extra aranz przyciaga uvage .BASS miesny na chwile obecna jak dla mnie gra za bardzo pierwsza linie i jest ultra mocno zklepany na niskich oktavach
ODPOWIEDZ