[26.12.08] [OLD] Taucher - Fantasy (Sunbeam Remix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

[26.12.08] [OLD] Taucher - Fantasy (Sunbeam Remix)

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Wszyscy wrzucają starocie to i ja przyszpanuję :D Nuta cudna, z drugiej edycji Trance Allstars - ci co się znają na rzeczy powinni teraz przeżyć ze dwa orgazmy :p Rok 2002 się kłania.

Taucher - Fantasy (Sunbeam Remix) [192 kbps]

Kod: Zaznacz cały

http://www.mediafire.com/?wgyyiztjykn
Ps. A może by tak przywrócić w transie pod-forum "Old"? Coś takiego było na forum w pierwszej połowie 2007 roku, ale ktoś się nie bał i zlikwidował :p Co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Re: [26.12.08] [OLD] Taucher - Fantasy (Sunbeam Remix)

Post autor: Chris da Lucca »

Masaku drogi, o stworzeniu pod forum była mowa jak wpadłem na pomysł (tak jakoś - nie z przymusu) wrzucania starych utworków z dopiskiem OLD na początku...
Ale pomysł mój zginał i już do rozmowy nie powrócił... Bo podobnież by się nie przyjęło :p

A twoja wrzutka faktycznie mało co a mnie do orgazmu nie doprowadziła, dobrze że się potrafię wstrzymać :p
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Dobrze pamiętam, że swego czasu coś takiego istniało, i jakoś nikomu to nie przeszkadzało - ludzie wrzucali stare nuty właśnie tam i ten dział wcale nie świecił pustkami ;) No ale cóż, ja tu nie rządzę... to nic że na większości innych forów coś takiego absolutnie nikogo nie dziwi :p
baran0001

Post autor: baran0001 »

Ja przeżyłem chyba ze cztery, ale że jestem ich fanem więc nutkę posiadam i polecam
ODPOWIEDZ